mainiotytto
mainiotytto

Wautsi waude!

Mainio-arvontaan osallistui pitkälle yli 200 tyyppiä. Hyvä te :)

Tällä kertaa arpaonni suosi nimimerkkiä epu ( 7.10.2014, 9.34)

Onnea valtavasti! Otan sinuun sähköpostitse yhteyttä aivan pian, jotta saadaan valitsemasi leggarit ja mekko/tunika oikeaan osoitteeseen!

Kivaa viikonloppua!

-Karoliina-

Psst. Jos sinulla ei ollut arvonnassa tällä kertaa onnea matkassa, kipittelepä pikaisesti Instagramin puolelle. Siellä tapahtuu nimittäin lähipäivinä jotain todella jännää ;) Sanottaisiinko, että ihan mainiota...

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

3/2 | 

Tässä arvonnassa olisin halunnut voittaa!
Harmillista.

Mutta suuret onnitteluni toki voittajalle!

Laura
4/2 | 

Hei oon miettinyt Mainion tunikaan,mutta harmikseni kokoja on vähän rajallisesti nettikaupassa :( Mitä kokoa sinä Karoliina käytät noissa tunikoissa? Onkohan tuo xxs kovinkin pikkiriikkinen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat