P2250416.JPG
P2250416.JPG

P2250423.JPG
P2250423.JPG

kune.jpg
kune.jpg

Hassua, miten itselle jokin ihan pieni asia, josta ei uskoisi blogin lukijoiden kiinnostuvan, nousee aiheeksi, josta alan saamaan kysymyksiä kerta toisensa perään. Yksi niistä on käyttämäni huulipunat. Olen nimittäin saanut viime viikkojen aikana useamman kysymyksen postauksiini, Instagramiin ja inboksiin siitä, mitä huulipunaa käytän.

Kirjoitin reilu vuosi sitten, etten käytä oikeastaan mitään muita huulipunia kuin Kicksin oman merkin huulilakkoja. Kirjoitin niistä pitkät löpinät, joten tarkemmat tiedot kannattaa lukea täältä. Ja kun olette kyselleet, mitä punaa minulla missäkin kuvassa tai videossa on, on kyseessä poikkeuksetta Kicksistä. Väristä ja sävystä riippumatta, koska omistan Kicksin lakkoja melkein kaikissa myytävissä sävyissä. 

Uusi huulilakkasuosikkini Kicksin lisäksi on tämä kuvissa näkyvä NYX-merkin Liquid Suede Cream Lipstick. Ainakin tämän violetin sävyn (LSCL 06) perusteella olen yhtä vakuuttunut kuin Kicksienkin suhteen, vaikkakin Cream Lipstick -nimi on minusta harhaanjohtava. Ainakin itse kuvittelisin nimen perusteella, että kyseessä on helposti irtoava, pehmeä voidemainen puna. Tämä on kuitenkin kovaksi kuivuva ja kauan pysyvä lakka ennemmin kuin pehmeä häivähdys huulilla. Kummankaan merkin lakat kun eivät irtoa päivän aikana juuri minnekään, vaikka kuinka söisi, elelisi ja pussailisikin. Ainoat miinukset lieneekin ne seikat, että tuotteet toki kuivattavat huulia jonkin verran. Ja lakkojen poisto on kovaa puuhaa. Siihen tarvitsee öljypohjaisen meikinpoistoaineen.

Oletteko koittaneet NYXin muita meikkejä? Olen huomannut, että monissa netin meikkivideoissa NYX on nyt kova juttu. Kertokaa, jos voitte suositella joitain tuotteita heiltä. Itseäni kiinnostaisi erityisesti tietää, millaisia ovat käytössä meikkivideoista tutut todella nestemäiset meikkivoiteet.

-Karoliina-

Lue myös:

Kolmistaan suosittelee: Proteiinisuihke

Kolmistaan suosittelee: Kicksin huulilakka 

70-luvun peruspirkko

 

 

Kommentit (4)

Daniella
5/4 | 

Ah, rakastan NYXiä! Edullinen ja laadukas, mitä muuta voisi toivoa? Mulla on myös tuollanen huulilakka ja myös huulikiilto. Molemmat suosikkeja. Lisäksi löytyy huulimeikin pohjustus kynä ja joku wonder stick, jossa siis korostus- ja varjostusväri. Ihan ykkönen sekin.

Karoliina Sallinen
6/4 | 

Kiitti vinkistä. Pitänee siis suunnata huulikiiltohyllylle (jossa viimeksi olen vieraillut ehkä 1998)!

Torey
7/4 | 

Multa löytyy NYXin huulikiilto. Siinä on kivasti kunnolla väriä! Siskollani on sitten taasen noita huulilakkoja NYXiltä enemmänkin ja hän on niihin ihan hurahtanut! :)

Karoliina Sallinen
8/4 | 

Jep! Ihania väriyhdistelmiä. Mm. tämä violetti ja sitten ihana ysäriruskea!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat