PA130011.JPG
PA130011.JPG

PA130014.JPG
PA130014.JPG

Paksut, mustat rajaukset ovat olleet minun koko meikkihistoriani se oma juttuni. Nyt, kun minulla on ripsipidennykset, en laita rajauksia aivan joka päivä, mutta heti kun meikkaan paremmin, on eye liner ensimmäinen meikki, johon tartun.

Siksipä minusta on tullut vuosien saatossa aikamoinen rajaustussiexpertti. Minun unelmien eye liner on:

  • Tussi, koska pullossa dipattava sudin varsi usein sotkee ripsetkin eye liner -väriin
  • Tarpeeksi kostea, koska on turhauttavaa hinkata ripsityveen väriä minuuttitolkulla
  • Sysimusta, koska haluan, että rajaus näkyy
  • Ohutpäinen, jolla silmän ulkonurkan kissansilmäheitto onnistuu ilman pumpulipuikolla korjailua
  • Kuitenkin niin mukautumiskykyinen pää, että tarvittaessa tussilla saa myös paksun rajauksen.

NYT tuo vuosieni etsimä tussi on löytynyt. Tähän asti – ainakin viisi vuotta – lempparini on ollut Lumenen Raspberry Miracle Eyeliner -tussi, mutta ostettuani Lumenen True Mystic Precise Tip Eyeliner -tussin (miksi helkkarissa meikeillä on aina niin kauhean pitkät nimet?), ei ole enää epäilystä, mikä on paras rajaus, jota olen koskaan käyttänyt. Niin ja jos en väärin muista, hintakin oli ainakin Sokoksella vain vähän yli kympin.

Hauskaa lauantaita! Täällä sitä toivutaan eilisestä blogigaalasta, huh!

-Karoliina-

Kommentit (8)

Maippi
9/8 | 

Dolly Wink Eyeliner on myös sellainen, mitä todellakin suosittelen kokeilemaan. eBaysta kannattaapi tilata, sillä myynnissä sitä ei Suomessa missään ole vastaan tullut. Pysyy käytössä kuin unelma, on järjettömän riittoisa, lähtee pois ilman hankaamista ja muutenkin hakkaa noi luettelemasi kriteerit aivan 6-0.

Karoliina Sallinen
10/8 | 

eBay...en ole koskaan uskaltanut tilata! Mutta kiitos vinkistä :) 

IS
11/8 | 

Vannon Kat von D:n Tattoo Linerin nimeen! Värinä musta Trooper. Saispa merkin Suomeenkin.
Nimimerkillä Rajaukset lähes päivittäin yli 11 vuotta.

Karoliina Sallinen
12/8 | 

Kiitos hani! Ja edelleen harmittaa, etten tajunnut tuoda tätä sulle reissusta kesällä!

Maria
13/8 | 

Heippa Karoliina! Olen kulkenut ihan samaa tietä kuin sinä - silmänrajaustuotteiden suhteen siis. Minäkin käytin pitkään Lumenen Raspberry-lineriä ja nykyään tuota Mystic-eyelineriä. Iso peukku täältäkin kyseiselle tussille, sillä saa ihan parhaat rajaukset, onnistuu tumpeloltakin!

Ihan mielenkiinnosta kysyn kuitenkin, että mikä ero näillä kahdella tuotteella mielestäsi on? Olen elänyt ihan autuaasti siinä käsityksessä, että mystic on sama tuote kuin tuo aiempi raspberry, uudella nimellä vain. Onko niissä tosiaan jotain eroa?

Karoliina Sallinen
14/8 | 

Mun kokemus on se, että Mystic on mustempi ja märempi, ts. näkyy paremmin, Onko ne muka sama tuota? Jos, niin lankaan menin!

menisköhäntäänimimerkkiläpi
15/8 | 

Olen antanut itseni ymmärtää, että tuo Raspberry ja True Mystic on sama tuote? Tai näin minulle ainakin sanottiin, kun menin suosituksestasi ostamaan tuota Raspberryä, ja löivät käteen Mysticin. Ilmeisesti vain nimi muuttunut :)

Karoliina Sallinen
16/8 | 

Hah! Ja minähän menin lankaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat