OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä ja mun tytär ollaan erilaisia. Tumma ja vaalea, pitkä ja lyhyt. Niin ja; herkkä ja järkityyppi. Hyvä heittämään palloa ja huono viskaamaan sitä edes metrin päähän. Toinen nukkuu suu auki, toinen kiinni. Toisella on aamulla virtaa ja toisella vasta myöhemmin. Toinen narskuttaa hampaita ja toinen kuuntelee sitä kauhistuneena. Toinen muistaa puolituttujenkin nimet, toinen saattaa unohtaa välillä jopa omansa.

Mä ja mun tytär ollaan kyllä samanlaisiakin. Meissä on samaa lihaa ja meissä on pippuria. Me hermostutaan helposti ja lepyttään vielä helpommin. Me halutaan pelastaa kodittomat lapset ja eläimet, syödä karkkipussi kerralla kokonaan ja kutittaa toinen toisemme hikisiksi ja hysteerisiksi. Me luetaan kirjoja ja kysellään vaikeita. Tuijotetaan silmiin ja odotetaan, että toinen tekee saman. Halutaan tietää totuus, aina. Niin ja kun meitä harmittaa, me ollaan surullisia ja silloin me halutaan syliin ja itkeä hetki, koska viiden minuutin päästä pitää taas jo mennä.

Ja iltaisin, kun me mennään nukkumaan - mä ja mun tytär - me annetaan sata suukkoa. Ne lasketaan. Meidän mielestä ei saa huijata.

-Karoliina-

Kommentit (15)

22/15 | 

Ihana ❤ olen niin onnellinen omastakin tyttärestä ja toisaalta haluan nauttia tästä taaperoajasta mutta toisaalta taas odotan näkeväni millainen luonne hänelle tulee ja kaikkea ihania äiti-tytär-asioita ?

Nippe
24/15 | 

Vanhimmat tyttäret (yleensä vielä esikoiset) tulevat usein isäänsä?
Ainakin meidän lähipiirissä?

Nippe
28/15 | 

Hei, piti vielä kysymäni kuinka pitkä Neiti F jo onkaan?
Oma viisivuotias tyttöni (syyskuussa 6) käyttää 122cm vaatteita.

Jutta
29/15 | 

Mulle tuli tästä postauksesta niin hyvä mieli, tää oli oikea hyvänmielen postaus! ? Ja näytätte niin ihanilta ja onnellisilta! ?

Maiju
30/15 | 

Moikka!

Kiitos ihanasta blogista :). Tuli mieleen postauksestasi - miten pitkä olet? Tosi vaikea hahmotaa kuvien perusteella.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla