IMG_9048.JPG
IMG_9048.JPG
IMG_9073.JPG
IMG_9073.JPG

Olen mä kyllä niin ennalta-arvattava, että vähän jo nolottaa. Keväällä mä haluan – kuten kaikki muutkin – uudet valkoiset tennarit ja vaatteisiin kukkia. Syksyllä tummaan villapaitaan kääriytyminen kynttilöiden loisteessa tuntuu taas juuri sille, jota kaipaa…Niin kauan kun pääsiäisen aikaan koti täytyy täyttää keltaisen ja kirkkaan vihreän sävyillä. En ole mainoksen uhri. EnPÄ!

Mun hiuksissa pätee samat säännöt, kun muidenkin vuodenaikahimotusten suhteen. Muistatte ehkä, kun keväällä värjäytin hiukseni QHairin Maria H:lla surffiraitaisiksi. Rakastin koko kevään ja kesän huoletonta vaaleahkoa kesäfledaani, mutta samalla viikolla kuin koulut alkoivat, alkoi tuntua, että hiuksiin pitää saada syksyä.

Kaverini ehdotti mulle eilen reippaasti lyhempää tukkaa, ja se idea jäi kummittelemaan mieleeni. Ehkä puolipitkät hiukset olisivatkin aika kova juttu tooooooodella pitkän toooooodellapitkähiuksisen kauden jälkeen. Ainakin tästä nykyisestä liruluruletistä on päästävä eroon. Järkytyin, kun näin Flow-kuvissa omat hiukseni. Siis varsinkin nuo, joissa niitä ei ole kiharrettu lastensunnuntaina. Ei hyvä, ei!

Nyt mietinkin, pitäisikö värjätä hiuksia vähän tummemmaksi, vai pitäytyä luomussa. Jos hiuksistani leikataan kymmeniä senttejä, en usko, että vanhoja latvaraitoja nimittäin paljon jää jäljelle.

Niin ja käykö otsahiusteni kanssa edes puolipitkät hiukset? Sekin mietityttää, kuinka paljon uskaltaisin leikkauttaa. Ekan kollaasin olkapäähiukset ovat ihanat, mutta nuo toisen kollaasin pitkätkin hiukset vaatisivat sellaista 15-20 sentin napsaisua.Ehkeivät ne ole nyt aivan lyhyet, kumpikaan malli, mutta mulle ne sitä kyllä olisivat.

Nyt jos teillä on mielipiteitä, tyyli-ideoita tai hiustietouttaa, saapi jakaa! Kyllähän Maria mulle varmasti taas jotain ihanaa osaa taikoa, mutta olisi silti kiva kuulla teidänkin mielipiteenne!

-Karoliina-

 

 

Kommentit (19)

Roora-sisko
20/19 | 

Ekan kollaasin oikeanpuoleiset sopis sulle niin hyvin!!

Iris
21/19 | 

Kerralla kunnolla, on mun mielipide. Tollanen malli kasvaa kyllä nopeesti taas pituutta. Ja sinuna pitaytyisin sun omassa upeessa värissä. Sulla ei oo harmaita ja värjäyskierre on perseestä!!

Karoliina/ Kolmistaan
22/19 | 

Vähänkö parasta, että sanot noin! Luulin, että dumaat idean tyyliin "Älä tee sitä! Tuut katumaan kuten vuonna 1995, 2001 ja 2004" :D

Karoliina/ Kolmistaan
23/19 | 

Puhuuko tässä nyt omakohtainen kokemus? ;) Hih! Taidat olla tuplasti oikeassa, kuomaseni!

24/19 | 

Musta on 2 vaihtoehtoa. Joko et tee mitään muuta ku värjäät ja leikkaat 2cm latvoista TAI http://www.voice.fi/viihde/is-sara-la-fountain-avautuu-erostaan-elamani-... mitään tollasta tylsää puolipitkää "ei pitkä muttei lyhytkään" ei kannata leikata, tylsää. Jos leikkaat puolipitkät, et saa niitä takasi pitkiksi joten sit jokatapauksessa leikkaat sara la fountainit, eli tee se heti tai älä tee mitään :D

T: mustavalkoinen lukijasi Itä-Helsingistä

Karoliina/ Kolmistaan
25/19 | 

Sä oot ihana, Elsa :D

Kärpässieni
26/19 | 

Tykkään kyl paljon nykyisistä hiuksistasi ja itekki haluisin yhtä pitkät! Silti ehdotan, et niin lyhyeks ku uskallat :) ekan kollaasin vasen ala on ihanat! Kunnon malli ja ryhdikkäät. Ja suora otsis sopii kaiken pitusiin :)

Ite leikkasin vaja vuos sit polkaks, mut ny odottelen et vaan kasvais.. oli silti hyvä päätös, koska latvoist lähes 10cm oli yhtä hamppua :D nyt parempilaatusemmat kuin koskaan aiemmi =)

tanja
27/19 | 

Jos yhtään arveluttaa, leikkaa ensin vain tokan kollaasin verran ja sitten myöhemmin enemmän. Pitkää voi aina pätkäistä lisää, mutta liian lyhyen kasvattaminen on tuskaa, nimim. Kokemusta on :) Ja ehdottomasti ei väriä. Jos on pysynyt värjäyskierteestä erossa, niin ei siihen kyllä kannata lähteä :)

Mar3ngi
28/19 | 

Minusta sinulla on myös kivat hiukset nyt :) Mutta toki leikkaaminen piristää yleisilmettä! Kannattaa lyhentää ensin vähän, siis joku 10-15 cm. Sitten jos haluaa Elsan ehdottamaa Saran polkkaa niin siitä on helppo taas lyhentää. Saran polkka kyllä sopisi sinulle erittäin hyvin!
Ja otsahiusten kanssa sopii minkä mittaiset hiukset vain!
Itselläni on ollut koko elämän otsahiukset (34v) ja nyt kesällä päätin kasvattaa ne pois (vaihtelua)!. Mutta aina kun katson kuvia joissa ihmisillä on otsahiukset niin tekee mieli leikkuuttaa nuo vähän kasvaneet, ei minkään mittaiset otsahiusten retaleet pois, lyhyiksi!

Karoliina/ Kolmistaan
29/19 | 

Itsekin pidän kyllä pitkistä, mutta niiden kauneus katoaa, jos eivät ole hyvässä kunnossa. Ajattelin, että antaisin kerrankin kampaajan leikata KAIKEN huonon pois!

Karoliina/ Kolmistaan
30/19 | 

Tähän ideaan taidan itsekin nyt kallistua...

Karoliina/ Kolmistaan
31/19 | 

Mä rakastan kyllä otsista! Onneksi uskalsin leikata sen!

Roora
32/19 | 

Voi olla, että sitä tulet katumaan, mutta tää on kerranki hyvä hiusidea!!:D

Essi
34/19 | 

Ylävasen! Ei oo vielä #lyhyethiukset :)

35/19 | 

ÄLÄ KUUNTELE ELSAA! Puolipitkä polkka on paaaaljon parempi! Eka kuva vasemalla siis! :)

Karoliina/ Kolmistaan
37/19 | 

Ai nou :D mutta MULLE lyhyet!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat