Moikkis!

LuonaIN-leikkikoti-pieni-luonashop
LuonaIN-leikkikoti-pieni-luonashop
LuonaIn-lautasanky-luonashop
LuonaIn-lautasanky-luonashop

Kävimme tiistaina Lähiömutsi-blogia kirjoittavan Hannen perheen luona vierailulla. Tortilloja, pulkkamäki,rupattelua. Miten olinkaan päässyt jo melkein unohtamaan, kuinka kivoja arki-iltakyläreissut ovatkaan. Näitä lisää, ja elämä on elämää!

Lähiömutsi-jengin koti oli täynnä toinen toistaan mahtavampia sisustusidiksiä. Koko ajan teki mieli etsiä omaan kotiin lisää sisustus- ja säilytysratkaisuja, ja kuvailla erilaisia kauniit ja käytönnöllisiä asioita muistiin. Näillä pienillä  kerrostalokotineliöillä näppärät ideat  ovat aina tervetulleita. Ja kukapa muukaan kerrostaloelon säilytysratkaisuista tietää kuin toinen samanlainen.

Yksi ihanimmista yksityiskohdista Hannen perheen kotona oli Luona In -merkin työpiste, joka toimi Hannen  Minime-tyttären piirustuspaikkana ja lelujensäilytyshyllynä. Luona In -työpiste on vanerinen seinään kiinnitettävä laatikkomallinen pöydän ja hyllyn yhdistelmä. Nerokas ja  kaunis. Ja sillä tavalla rouhea, mistä minä aina pidän.

LuonaIn-tyopiste-luonashop_copy1
LuonaIn-tyopiste-luonashop_copy1

Kotiin tultuani minun oli pakko rynnätä heti nettiin tsekkaamaan, mistä merkistä oikein olikaan kyse. Sen lisäksi, että huomasin Luona In:n valmistavan työtason lisäksi mm. sisäleikkimökkejä, sänkyjä ja säilytyslaatikoita, selvisi myös seuraavaa:

"Luona In -kalustesarjan takana on Puurauhala Oy, alavieskalainen nuorten suunnittelijoiden ja tekijöiden perheyritys. --- Kalusteet ovat lofthenkisiä, teollisromanttisia, niissä näkyy käsintekemisen leima.
Luona In -kalusteilla on tarkoitus pitää yllä tee se itse -ajattelua, sillä niitä voi pintakäsitellä ja yhdistellä vapaasti. "

LuonaIn-sisaleikkimokki-iso-luonashop
LuonaIn-sisaleikkimokki-iso-luonashop

LuonaIn-vanerikehat-luonashop
LuonaIn-vanerikehat-luonashop

LuonaIn-lastensanky-vaneri-luonashop84
LuonaIn-lastensanky-vaneri-luonashop84

On tämä Suomi taas kerran vain huikea maa. Tämmöistä suunnittelua ja tuotantoa ihan meidän vieressä. Jes!

-  Karoliina -

*Kuvat: Luona In

 

Kommentit (3)

1/3 | 

Tykkään erityisesti näistä lapsille suunnatuista jutuista. Itselläni ajatuksena tuusata vanerista jotain pientä poikien huoneeseen lähiaikoina...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat