IMG_20150717_142427
IMG_20150717_142427

Viimeinen ripsipidennysripseni tipahti matkasta 4.7 ja siitä asti olen vedellyt sitten luomuräpsynä. Tai räpsynä ja räpsynä: Tuntuu, kuin silmissäni olisi millin mittaiset haivenet.

Yllätyksekseni ripsieni tuuheus on kuitenkin säilynyt käsittääkseni aivan ennallaan, mutta pituutta pidennykset ovat kyllä syöneet ja rutkasti.

Olen siponut ripsiini Talikan seerumia, joka ei kyllä mielestäni tehoa mihinkään. Ja muuten olen elellyt normaalisti.

Ripsityvikutitus katosi minulta ripsipidennysten myötä, mutta edelleen luomeni ovat normaali aremmat. En tiedä, johtuuko tämä siitepölystä vai ripsipidennysten jälkitunnelmista.

Mutta näillä mennään. Kivaa on, että meikin voi puhdistaa taas öljypohjaisella meikinpoistoaineella (muuten ihana Vichyn Purete Thermale -puhdistusöljy). Kurjaa taas se, että aamulla meikatessa menee 10 minuuttia kauemmin aikaa.

Jos sinun ripsesi lyhenivät ripsipidennysten myötä, kauan meni, että sait omat räpsysi takaisin?

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (14)

Kierteestä pois
1/14 | 

Itse olin melkeipä 3vuotta ripsienpidennys kierteessä.. Otin ripset pois noin. kuukausi sitte ja tällä hetkellä omistan pidemmät ripset kuin ennen pidennysten laittoa! :) Vaikka odottelu millin kokoisten ripsien kanssa oli aivan kauheaa. Luin jostain, että yöksi kannattaa laittaa jotain "ravitsevaa" öljyä tai vaseliinia. Itse kokeilin jälkimmäistä ja käytän edelleen kun kyllähän hiuksistakin pidetään huolta hoitoaineella! :)

2/14 | 

Mulla oli pidennykset talvella varmaan 3 kk. Mulla vaan alko kahden viikon jälkeen olemaan ripset sellasessa kunnossa, että neljän viikon huoltoväli oli ihan tuskaa. Luovuin siis pidennyksistä kun en viitsinyt käyttää 60 euroa kuussa tuommoseen.

Minä vaan tietysti en antanut niiden tippua luonnollisesti, koska ne olis näyttänyt tosi urpoilta, vaan saatoin kiskoa muutaman väkivalloin irti. :D Ja mun ripset tosiaan oli aivan sairaan pienet sen jälkeen. Mutta kyllä ne tässä on palautuneet jo ihan normaaleiksi.

Mutta ei mulla kyllä 10 minuuttia kauempaa mene meikkaamisessa. :D

3/14 | 

Kyllä siinä luomien parantumisessa ja ripsien pituuden takaisin saamisessa meni kuukauden päivät. Luomet parantuivat parissa viikossa (minulla niissä oli turvotusta). Silloin kun luomeni olivat kipeät sain vinkiksi hieroa luomiin ja ripsiin vähän oliiviöljyä, tämä tosiaan auttoi.

RiikkaR
4/14 | 

moikka! Mulla ripsien poiston jälkeen ei ollut jäljellä kuin pienet tyngät. Päätin silloin olla taivuttelematta ja meikkaamatta silmiä hetkeen, jotta ripset saisivat kasvu rauhan. Tämä tuotti tulosta! Öljysin ripsiäni riisiöljyllä päivittäin ja parissa viikossa ripseni olivat pidemmät ja paksummat kuin ennen pidennyksiä!! Suosittelen lämpimästi riisiöljyä!!!

Salla
5/14 | 

N. Vuosi sitten luovuin ripsienpidennyksistä ja reilu 2 vuotta oli pidennykset olleet putkeen. Aloin ystävän suosituksesta käyttämään Eyenvy ripsiseerumia ja kyllä tuli äkkiä takaisin omat pitkät ripset, ja vieläkin tuuheampina ja pidempinä ? Aika hintavaa tuo aine on, mutta ainakin se mull toimi hyvin ?

Ronja
6/14 | 

Moikka!
Ennen käytin päivittäin liimattavia ripsienpidennyksiä ja yksi kesä meni myös noilla "oikeilla" ripsienpidennyksillä, mutta nyt olen ollut jo kauan omilla ripsilläni! Kierteestä oli kyllä tosi hankala päästä pois.

Oletko kokeillut risiiniöljyä? Itse suosittelen lämpimästi! Itselle toinen helpotus oli myös ripsipermanentti eli kestotaivutus, kun ripset olivat taas vähän kasvaneet. Jos ripset taipuvat luonnostaan ei tästä ole tosin hyötyä, mutta kun ripset ovat tikkusuorat, tekee ripsipermanentti ihmeitä! Ripset näyttävät pidemmiltä ja katse avartuu, jos normaalisti ripset ovat tikkusuorat. Ripsivärillä näyttää melkein kuin olisi pidennykset :)

7/14 | 

Nyt on jo täysin selvää, että tämä blogi on tullut tiensä päähän. Ollaan kurkisteltu teidän kotia ihan joka suunnasta, teidän silmiä, neniä, finnejä jne. Ja enkä kyllä todellakaan halua lukea enää yhtään postausta mahdollisesta persreiästä tai muusta sisennyksistä, ulokkeita. Siis ketään ei kiinnostaa ihmisten eM. jonnin joutavat postaukset. Toivottavasti blogi sulketuu ja keskitytte tulevaan syksyyn OPETTAJINa (HÖH HÖH).
Aika aikaa kutakin, kiitos ja hyvästi......................

14/14 | 

Arvostan kyllä sinnikkyttäsi, että olet kuukaudesta ja viestistä toiseen jaksanut ilmoittaa, kuinka blogimme "ahdistaa" (joulukuu2014), "se on tullut tiensä päähän, bye bye" (toukokuu 2015) ja se saa voimaan sinut huonosti (kesäkuu 2015). Silti hieman kummastelen, miksi jaksat aina tänne palata, jos sisältö on niin huonoa. Ehkä sinulla on syysi, jota en tiedä.

Kaikesta huolimatta: Kivaa kesää ja toivottavasti löydät jatkossa parempaa luettavaa ja katseltavaa.Tämä ei tästä kummoisemmaksi muutu :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat