popa.jpg
popa.jpg

popb.jpg
popb.jpg

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret

Meidän ympärillemme on syntynyt viime kuukasina monta pikkuista kääröä. Ja taas pitkästä aikaa on tullut koluttua tästä syystä myös vauvanvaateosastoja kaupoissa. Yksi mielenkiintoinen vauvanvaatelanseeraus on 19. tätä kuuta julkaistu Polarn O. Pyretin 100-prosenttisesesta luomupuuvillasta valmistettu PO.P CARES -erikoismallisto vastasyntyneille. Rajoitettu erikoismallisto sisältää niin uutuusmalleja kuin uudistettuja kestosuosikkejakin, ja se koostuu ainoastaan ECO-merkityistä tuotteesta, joiden luomupuuvillan viljelyssä ole käytetty lainkaan keinotekoisia torjunta-aineita tai lannoitteita.

Väreiltään luomupuuvillamallisto on pehmeämpi kuin mihin Polarn O. Pyretiltä on perinteisesti totuttu näkemään. Kirkkaiden värien sijaan vastasyntyneiden uutuusmallistossa näkyy vaaleansinistä, harmaata ja luonnonvalkoista. Polarn O.Pyretin tarkoitus onkin tarjota kauniiden ja käytännöllisten lastenvaatteiden lisäksi kestävää vaatekulttuuria. Jokaisen Polarn O. Pyret vaatteen halutaan kestävän ainakin kolmen lapsen kulutuksessa niin, että vaatteita voisi kierrättää, eikä uusien ja taas uusia vaatteita tulisi tuottaa koko ajan lisää.  Polarn O. Pyretin tavoite onkin, että kuluttajan ei tarvitse ostaa jatkuvasti uusia vaatteita, ja samalla hiilidoksidipäästöt, jätteet sekä energian- ja vedenkulutus vähenisivät tuotantoa tarkkaillessa. Se jos mikä, kuulostaa hyvälle! 

Hempeää lauantaita!

-Karoliina-

Kuvat: Polarn O. Pyret

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat