Heipparallaa,

vielä ennen Neiti-F:n syntymää en ollut mikään luomu-tyyppi. Rakastin ripsipidennyksiäni, vetelin naamaan supertökkömeikkejä ja värjäsin hiuksia. Ostelin paljon kertakäyttövaatteita ja en miettinyt kulutusvalintojani juuri yhtään.

En tiedä mistä johtuu, mutta vuosien saatossa olen alkanut kääntyä yhä enemmän luomun puoleen monessakin asiassa. Olen ollut ilman tekoripsiä keväästä, hiuksia en ole värjännyt puoleentoistavuoteen ja kosmetiikkalaukkuni on täyttynyt mineraali- ja luomumerkeistä. Myös vaateostoissa olen hinnan tai merkin sijaan alkanut tuijottaa materiaalitietoja: Kestääkö tämä aikaa ja pesuja? Kuinka hyvin asu 0n muunneltavissa?

 

En tiedä, mistä muutos minussa on johtunut. Ehkä olen osittain laiska: en jaksa käydä kauneushuolloissa. Toisaalta olen alkanut miettiä, että olisi kiva pyrkiä laatuun ja todellisiin valintoihin kertakäyttötuotteiden ja -elämän sijaan. Ja niin, onhan se tietysti kiva, kun rahaakin säästyy (tosin laatu kyllä maksaa, mutta maksaahan se myös itsensä takaisin).

Nyt olen alkanut edellisistä huomioistani huolimatta taas haaveilla hiusvärin perään. Ja ne ripsetkin taas houkuttelisivat, kun katson synkkinä syysaamuina juuri sängystä reväistyä pärstääni. En tiedä, onko kyse iän tuomasta naaman rupsahtamisesta vai kipeyskierteestä, mutta se hehkeä ja pirteä naama - ainakin luomunaama - taitaa olla historiaa.

Saa nähdä, annanko itselleni luvan retkahtaa taas naisten kauneushömppäilyyn, vai hyväksynkö tositilanteen. Jotenkin uusi väri vaan voisi piristää syksyä :)

Kuvissa Neiti-F muuten availee Hanksalmen mummolta tullutta postipakettia. Mummolla on tapana lähettää Neidille joka viikko kortti tai pieni paketti, ja siksi Neiti aina odottaakiin "kisu-kootti postista Maajaa-mummolta".

Hauskaa sadepäivää!

Terkuin: Karoliina

Kuvat:

Eepi, i-phone 4

Neidin asu:

paita, Pomp de Lux (muuten uusi suosikkimerkki!)

Karkin paita:

Gina Tricot

Kommentit (5)

Tiina
6/5 | 

Kiitos blogistasi, sitä on mukava lukea! Mitä luomuun tulee, kannatan eettisestä näkökulmasta, mutta jos ripset tuo hymynki kasvoille, eikö sillon voita kaikki? ;)

pp
7/5 | 

Minusta on kanssa ihana aina lukea tätä blogia.. =) Itse olen kanssa ottamassa ripsien pidennyksiä, juuri sen takia kun näytän niin väsyneeltä ja räjähtäneeltä äidiltä (lapset 2v ja 2kk) liikumme paljon ja yritän kovasti meikata, mutta myöhästymme aina kun jään laittautumaan ;) näyttäisin kivalta vaikka olisi vaan hiukset harjattu :) ja kerkeäisimme aina ajoissa :D

Karoliina Sallinen
8/5 | 

Heippa pp ja Tiina,

onpas kiva kuulla :) Kiitos!

Tällä tavalla kun kotona yksin tekstiä naputtelee, ei aina edes muista, että jokuhan tosiaan voi vielä lukeakin näitä :D Lisää vain kommenttia ja idiksiä ja mielipiteitä, niin postauksia alkaa tulla vielä tiuhempaan!

Pp: otin muuten ripset + värjäsin vielä hiuksetkin (tosin vain sävytesampoolla) ja kuule: kyllä kannatti!! Rahaahan tähän menee, mutta olo on paljon freesimpi. Kyllä me mudet se ansaitaan...eiks je?P.S. Mä ehdin harjata hiukset ehkä kahtena päivänä viikossa. Siitä syystä mulla on aina nuttura --> hiukset vaan myttyyn, lakka päälle ja menoksi.

9/5 | 

Yleinen ilmapiirinmuutos yhteiskunnassakin on varmasti tukenut luomuuntumista, samoin kun tietämyksen kasvaminen asioissa. Tähän kun ynnää vielä tietoisuuden siitä, ettei tulevilla eläkkeillä luultavasti paljoa korvailla yksityisiä terveyspalveluita, itsestään huolehtiminen myös luomun muodossa ehkä alitajuisesti kiinnostaa.

Tuntuu siltä, että meilläkin on mennyt elämä huomattavasti terveellisempään ja laadukkaampaan lapsen tulon jälkeen. Ihan tervetullutta, vaikkemme varsinaisesti aiemminkaan ihan pellossa eläneet.

Minusta on kuitenkin äitinäkin hyvä muistaa pitää huolta ja hemmotella itseään tarpeen mukaan. Itseasiassa, näin kotona ollessa olen tainnut käydä useammin kasvohoidoissa, hieronnoissa ja spa-hoidoissa kun työelämässä. Jännittää hieman, miten käy tämän ja muun elämänlaadun kun työelämä jälleen kohta kutsuu.

| mustikkasmoothie.blogspot.com |

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat