OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uskokaa tai älkää, mutta pyykinpesu on mun intohimo. Tuntuu niin kivalle lajitella vaatteet värien mukaan, valita oikea pesuohjelma ja -aine, ripustaa puhdas pyykki ja viikata se kaappiin.

Saan kai kiksejä siitä, että homma hoituu niin, ettei vaatteet kulahda, venähdä tai vaihda väriä. Olen todellinen pyykkimummo! Ja pyykkimummoushan tukee myös hyvän mielen vaatekaappi -projektiakin.

Jos sinä olet myös vinksahtanut pyykkäämiseen, tai toisaalta inhoat sitä, ja kaipaat vinkkejä, ilmottaudu mukaan minun ja Riikan blogin lastenvaate- ja pyykinpesulukijailtaan! Ohjeet ja info tässä:

  • Mikä? Lukijailta, jossa kevään uutuuslastenvaatteita ja vinkkejä pyykinpesuun (OMO).
  • Missä? Punavuoren Peikossa (Uudenmaankatu 15, Helsinki)
  • Milloin? Tiistaina 17.3.2015 klo 18.30-20.00
  • Mitä muuta? OMO-asiantuntija, Riikan blogin Riikka, meikäläinen ja huippukokki Akseli Herlevin loihtimat pienet purtavat. Niin ja ihana lahjakassi kaikille osallistuneille!
  • Saako lapset ottaa mukaan? Tietysti! Heillekin on luvassa kivaa puuhailtavaa.
  • Miten pääset mukaan? Ilmoita itsesi (ja lapsesi) osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com . Mukaan mahtuu 8 ensimmäistä mutsia.

Ja hei: Jos et pääse mukaan, mutta sinua mietityttää jokin pyykinpesuun liittyvä asia, laita tähän kommenttikenttään kysymyksesi. Me selvittelemme pyykkimysteerit sitten tiistaina teille!

Tervetuloa immeiset :)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)

Hanna-Mari
8/7 | 

Hei! Olen pitkään seurannut blogiasi ja pidän siitä aivan älyttömästi! Minunkin suuri intohimoni on pyykinpesu. Niin hullulta kuin se kuullostaakin :) Omon pesuaineet ovat minulle vieraita, sillä perheessä kaksi atoopikkoa ja pyykin on oltava tuoksutonta. Onko Omolla saatavana hajusteetonta pyykinpesunestettä? Ihanaa viikonloppua!

Stää
9/7 | 

Jaan intohimosi pyykkäämiseen. Onneksi lapsiperheessä tätä pääsee toteuttamaan sydämensä kyllyydestä ;). Jo lapsena uitin antaumuksella nukenvaatteita sadevesitynnyreissä. Lopputulos ei vain ollut kovin fiini. Tulevaisuuden kodissa kunnon kodinhoitotila takaisi vielä paremmat mahdollisuudet lajitella ja levittää pyykit.

Kolmistaan-Karoliina
10/7 | 

Mäpä kysyn asiaa Omolta :)!

Kolmistaan-Karoliina
11/7 | 

Meillä oli ennen kodinhoitohuone, ja se oli kyllä mahtava. Onneksi nykyisin on hyvä taloyhtiön pyykkitupa!

NooraF
12/7 | 

Olisipas ollut hyvä tulla mukaan lukijailtaan, koska lapseni tykkää leikkiä noilla OMO:n pesupalloilla! Onko teidän talossa ilmainen pesutupa, vai maksetaanko koneiden käytöstä erikseen? Meillä on tällä hetkellä ilmainen ja ihana, vaikka melko harvoin tuleekin käytettyä.

OMO asiantuntija
13/7 | 

Hei Hanna-Mari!

OMO:n laajasta tuotevalikoimasta löytyy myös hajusteettomia pyykinpesuaineita. Hajusteettomat tuotteet ovat OMOn Sensitive kategoriassa, josta löytyy pyykinpesujauhetta, -nestettä, ja tiivistettyjä nesteitä myös tunnettu pikkujätti nimellä. Mainitsitte että perheestänne löytyy atoopikkoja ja siksi haluankin muistuttaa huuhteluaineen eduista tekstiilien hoidossa. Huuhteluaine pehmentää tekstiiliä ja tekee siitä ihoystävällisemmän. Comfortin tuotevalikoimista
löytyy hajusteeton Sensitive versio herkille tarpeille!

Hyviä pyykkihetkiä toivottaa OMO!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat