OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä en ole viimeisen 2,5 vuoden aikana kertaakaan pitänyt oikeaa bloggaamislomaa. Olen saattanut kyllä tehdä postauksia varastoon etukäteen ja sillä tavalla ollut hetken irti blogista, mutta aina olen kuitenkin päivittänyt uudet postaukset someen tai muuten vaan edes pääkopassani miettinyt blogitouhuja.

Viime viikkoa Rodoksella ja heti perään Sidewaysseillä kuitenkin muutti asiaa. Olin yli viikon ilman yhtäkään kontaktia tänne blogiin. Instaa päivittelin, koska tekisin niin varmasti ilman blogia muutenkin, mutta bloggaaja en ollut.

Millaista se sitten oli? Tavallaan outoa ja tavallaan todella luontevaa. Olen joskus miettinyt, osaisinko olla enää ilman bloggaamista, koska siitä on tullut niin vahva osa mun elämää. Viikko todisti, että osaisin kyllä. Mutta : En taida haluta. Oli ihana palata tänne blogialustalle ja alkaa naputtelemaan kirjaimia toisensa perään. Virkistynein mielin, himppusen verran ruskeamalla hipiällä.

Tästä alkaa muuten myös ryhtiliike. Olen ollut todella huono vastaamaan teidän kommenteihinne, anteeksi siitä. Nyt saa ja pitää taas kommunikoida, koska haluan päästä taas vastailemaan ja juttelemaan. Olemaan vuorovaikutuksessa.

Pusuja! Toivottavasti aurinko lämmittää pian täälläkin.

-Karoliina-

 

Kommentit (7)

Ninni
8/7 | 

Moikka,
Kiva asukokonaisuus! Kerrotko mistä löysit ?

Katja
13/7 | 

Hei muuten, katselin joistakin Instagram- kuvistasi, että sulla oli sellainen kaulakoru, jossa oli ankkuri? Vai näinkö ihan väärin? Kysyn nyt tässä, että mistä se koru mahtaa olla hankittu? :)

14/7 | 

Moikka Katja! Koru on Glitteristä, ja siihen kuuluu myös sydän ja risti. Itse haluaisin juurikin pelkän ankkurin. Sydämen sain irrotettua jo itse, mutta ristiin pitää odottaa vielä minipihtejä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat