OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasten kyky tutustua uusiin ihmisiin on ilmiömäinen. Voi kun itse voisi aikuisenakin olla niin rohkea, että marssisi ensimmäisen lempeän näköisen ihmisen eteen aina uudessa tilanteessa ja vain alkaisi viettää aikaa yhdessä. Jutella avoimesti ja olla vaan.

F sai viikon Rodoksen matkan aikana monta mukavaa lomakamua. Kaikki eivät osanneet edes suomea (eikä F liiemmin muita kieliä), mutta ei sekään estänyt ystävyyttä. Siinä sitä sitten yhdessä mentiin, leikittiin, uitiin ja tilattiin "ice cream, please". Ihan loistavaa <3

Mitä juhannussuunnitelmia teillä muuten on? Me suuntaamme F:n kanssa kohta OnniBussilla Keski-Suomeen. Tiedossa on ainakin perinteinen mökkijuhannus perheen kanssa. Saunaa, järveä, hyvää ruokaa ja yhdessäoloa. Ei voisi muuta toivoakaan (paitsi itikatonta maastoa ja aurinkoa)!

-Karoliina-

Kommentit (5)

J
6/5 | 

Ihanaa, kun lapset eivät välitä kieli- tai muistakaan muureista. Mihin toikin vanhemmiten häviää? Olisi kyllä ihanaa, jos voisi vaan mennä juttelemaan kenelle tahansa, riippumatta siitä onko edes yhteistä kieltä. :) Näyttää kyllä ihanalta lomalta muutenkin. Ja toi on täydellinen paketti kunnon rentoutuslomaan; isovanhemmat ja all inclusive. Itse en menisi all inclusivelle muuten, mutta näin perheellisenä pienten lasten kanssa, ah miten ihanan helppoa! ?

Linsku
7/5 | 

Oi, lomakaverit on ihan parhaita! :) Vaikka meikäläisen lapsuusvuosista onkin jo tovi aikaa, niin edelleen muistellaan siskon kanssa välillä lämmöllä kaikkia kivoja lomakavereita, joihin tutustuttiin kesälomamatkoilla. Lomakavereiden kanssa vaihdettiin tietysti aina loman päättyessä osoitteet ja kirjeenvaihtoa käytiin vielä vuosia loman jälkeenkin. Ihan huippua! Nykyään yhteyttä voinee pitää helpostikin monien eri sovellusten avulla.

Teillä on varmasti ollut rentouttava ja mukava loma. Lomakuvia katselen kyllä mielelläni, näin omaa lomaa vasta odotellessa.. :)

Henna
8/5 | 

Lapset on kyllä ihan ilmiömäisiä! Eivät välitä toisten erilaisuudesta ollenkaan, oli kaveri sitten tumma tai vaalee, puhuu eri kieltä tai liikkuu eri tavalla. Leikki on kansainvälinen kieli ?

Mukavaa juhannusta ja turvallista matkaa!

Karo
9/5 | 

F oli kyllä niin herttainen ja puhelias tyttö lentokentällä tavatessamme, ettei ole kumma että sai lomallakin heti kavereita :) Huippu juttu, että oli hotellilla seuraa! Ei tosiaan onnistus itseltä noin helposti, aiheutti pientä sykkeen nousua jo se, että kehuin sun blogia :D:D

Jassu
10/5 | 

Lomakavereita saa ympäri maailman nykyään vieläkin, kun lähtee yksin (tai miksei kaksin tai porukassakin, yksin on vaan todennäköisempää että joku alkaa juttelemaan esim. hostellissa tms.) reissaamaan ulkomaille ja majoittuu dormeissa. Tää avoimesti ihmisiin tutustuminen on ollut ihan mieletöntä kokea, kun on reilannut pitkin Eurooppaa. Suosittelen kaikille lämpimästi!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat