Heippa,

vähänks ollaan oltu lomalla :) Ja sen myös huomasitten varmaan postausbreikistäkin.

Onpa kuulkaas tehnyt hyvää! Perheilyä oikein isolla kädellä. Keski-Suomea, maaseutua, herkkuja, lököttelyä, ulkoulua, kaikkea-aivan-ihanan-superkivaa.

Huomenna me vietämme vuoden vaihtumista lapsiperhetyylillä. Kolme perhettä ahtautuu meidän lukaaliimme. Luvassa on hodareita, saunomista, ja kaikkea sitä, mitä 1-2 -vuotiaiden kanssa voi, saa ja pitääkin tämmöisenä juhlana tehdä.

Ihanaa uutta vuotta! En ole muuten eläissäni (jos siis muistan oikein) tehnyt perinteisiä lupauksia uudelle vuodelle. Nyt ajattelin. Ja niitä tulee muuten monta :)

Rok, rok... muistakee rakettilasit myös pienille! Tää lähtis nyt katsomaan sohvalle uutta Varesta. Pyysin Eepin hakemaan mulle R:ltä herkkuja, ja pussissa näytti olevan cokis, kolme suklaapatukkaa ja sipsipussi. Hyväksyn.

-Karkki-

Kuva:

EEpi, i-Phone 4

Neidin asu:

Haalari: TTH (outletistä)

Hattu: Minkkiä. Teetetty mummon vanhasta hatusta.

Kommentit (4)

Tiina
5/4 | 

Hienoa että on ollu mukavaa ja UVkin sujuu lapsellisissa merkeissä - parasta! :) Tavallaan hyvä että minkki on saanut jatkoaikaa käytössä, mutta ihan on turhaan henki siltä otettu sillon aikanaan. :/

Karoliina Sallinen
7/4 | 

En itse ostaisi koskaan turkista uutena, mutta second handina asia on kuitenkin mielestäni vähän eri. Tosin, en tiedä, onko tämä tämmöistä kaksinaismoralistista touhua, koska käytänhän nahkakenkiä ja syön lihaakin...

Kiitos Tiina. Neiti-F on kyllä omastakin mielestäni joka päivä vaan huipumpi tyyppi. Tosin mielipiteeni on EHKÄ vähän puolueellinen ;)

Tiina
8/4 | 

Kaksinaismoralisti olen itekki, no valintoja joutuu tekemään. Munki mielest oma poika on aivan mielettömän mahtava tyyppi! :) Niin se kuuluu ollakki!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat