Asu: mekko ja sandaalit

Merkki: mekko, Gina Tricot // sandaalit, Swedish Hasbeens

Hankintapaikka: mekon sain mun ystävältä, joka teki mulle äitiysvaateostoja second handina ennen kuin halusin raskauden olevan vielä julkinen. Kengät olen ostanut viime keväänä Swedish Hasbeensin nettikaupasta, alesta.

Käyttöönottotoimenpiteet: mekon pesu koneessa

Käyttökohde: Mekkoa olen pitänyt sekä juhissa, että myös arjessa niin, että alla on ollut farkkuleggarit. Korollisia kenkiä en osaa pitää kuin juhlatilanteissa.

Hankinnan kannattavuus: Mekko on ollut raskauden aikana mulla todella kovassa käytössä, joten kirppisostona varsinkin täyttä timanttia. Kummallisesti mekko mahtuu mulle edelleen, vaikkei kyse ole edes raskausmekosta, ja moni ei-raskausvaate ei mahdu edes koossa XL mun päälle. Uskon, että tulen pitämään tätä myös raskauden jälkeen vaikka kuinka paljon. Kenkien käyttöaste ei ole suuri, koska ovat mulle juhlakengät. Mutta tykkään niistä silti kauheasti. Hopeinen väri käy kaikkeen ja kengät on superhyvät jalassa.

 -Karoliina-

Kuva: Noora Näppilä 

 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat