Tänään on keskiviikko, vaikka onkin vappu ja meillä tämä loma.

Ja koska keskiviikkona yleensä kirjoittelen kosmetiikasta tai muista kauneusasioista, en ajatellut tehdä poikkeusta nytkään. Tosin vähän tällä tavalla keveämmin kirjoitettuna, ei sillä peruskaavalla, jota yleensä käytän.

Pakkasin reissuun kaksi ihan uutta tuttavuutta, joiden ajattelin toimivan reissussa. Toinen on osoittautunut aivan loistavaksi tuotteeksi. Toinen aivan mitäänsanomattoman huonoksi.

Eka huonot uutiset.

Ostin meikinpoistolappuja, koska en halunnut ”tuhlata” meikinpoistoaineeseen kallisarvoista tilaa litran nestepussista. Nivean paketti (ainoa musta valikoimassa) lupaa poistaa vedenkestävän meikin. Ei poista. Tai poistaa osin vedenkestävän ripsarin HINKKAAMALLA, mutta silti aamulla on pandasilmät, kun kaikki ei ole lähtenyt. Vinkkejä paremmista vedenkestävän meikin poistavista lappusista otetaan vastaan.

Sitten loistava tuote.

Olen saanut joskus (kauan aikaa sitten tai kuukausi sitten, en edes muista) blogin kautta Essencen You better work! -ripsarin, joka kertoo olevasa ”waterproof ja gym-proof”. Näyttäisi olevan myös uima-allas -proof, helle-proof ja kaikkea muuta. Moni ripsari kestää kyllä vettä, mutta ei uima-altaalla hikoilua ja auringonottoa. Tämä kestää, eikä meikki leviä yhtään mistään. Killeri-ripsari, joka itse asiassa on ripsivärinäkin tosi hyvä. Erottelee, on tarpeeksi musta ja antaa ripsiin pituutta. Kymmenen pistettä.

Sellaista täällä tänään, vappuna!

-Karoliina-

Kommentit (9)

Jenpa
10/9 | 

Eli on oikeasti vedenkestävä? Ostin viime kesänä Essencen vedenkestävän ripsarin mikä ei siis ollut vedenkestävä ollenkaan ☹️ Muuten tykkään tosi paljon Essencen tuotteista! Eli uskallan testaa tän?

Anna-Riikka
12/9 | 

Hassua, itselläni kyseinen ripsiväri on levähtänyt ja eikä myöskään pitänyt harmikseni taivutuksia, vaikka normaalisti vedenkestävät pitävät :( Selkeästi mikä toiselle sopii, niin ei aina toiselle!

Karoliina Pentikäinen
Liittynyt26.2.2019
13/9 | 

No se on varmasti just niin. Vaikuttaa varmasti olosuhteet, ripsien ominaisuudet, ihon rasvaisuus/kuivuus jne.
Mä en ole enää taivutellut ripsiä moneen kuukauteen, joten sitä en osaa sanoa, miten hyvin tämä pitää ripset "ylhäällä".

Siskolikka
14/9 | 

Primarkin kasvojenputsausliinat on parhaat ja halvimmat. Niille iso peukku.

Vierailija
16/9 | 

Paras matkapoistaja vedenkestävälle ripsarille on laittaa vanulappuja tuplis-pussiin ja lorotella hyvä määrä toimivaa poistoainetta pussiin niin että vanulaput juuri ja juuri pystyy imemään kaiken. Toimii paremmin kuin hyvin eikä kuivahda pidemmälläkään reissulla.

Vierailija
18/9 | 

Kiitos ripsivärisuosituksesta, meni heti testiin ja todettu hyväksi! Vedenkestävälle meikille käytän Simple sarjan puhdistusliinoja, toimii myös tälle Essencen ripsarille. Simple tuotteita löytyy ainakin Citymarketista ja Tokmannilta.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat