Heippa muruset,

PILO JUMPSUIT
PILO JUMPSUIT

nyt saan viimein paljastaa ihanan lastenvaatemuotijutun, josta olen ollut tietoinen jo vähän aikaa: Ihana ruotsalainen Livly Clothing -lastenvaatemerkki saapuu nimittäin ensi syksynä myyntiin Suomeen. Ja tarkemmin sanottuna Stockmannille.

AUDREY RIBBON COLLAR AND LEGGINGS

ANGEL DRESS

TILDE TOP

Tähän astihan Livlyn ihanaisen tyylikkäitä ja kekseliäitä vaatteita on voinut ostaa ainoastaan nettikaupoista, mutta nyt niitä pääsee sovittamaan ja testailemaan ihan "oikeaankin" kauppaan.

VALENTINA AND CHARLES BLAZER

LISA COAT

Livly Clothing on tukholmalainen vaatemerkki, joka perustettiin vuonna 2011. Ruotsissa Livlyä myy mm. Tukholman suurimmat tavaratalot NK ja Åhlens, Lontoossa - luonnollisestikin - merkin vaatteita voi  ostaa Harrodsilta.

LIVLY LILAN DRESS

AIDA DRESS

Aikas herkullisia nämä Livlyn tämänkin kesän asut, vai kuinka? Ei ihme, että merkin mekkoja on nähty jopa Ruotsin Estellen ylläkin. En meinaa edes malttaa odottaa, että saan postata teille pian ensi syksyn vaatemalliston helmistä.

LIVLY BOYS CLUB

Kuinka nämä herkkuvaatteet sopivat teidän mielestänne Suomen pienille prinsessoille? Ja prinsseille?

-Karkki-

 Kuvat:

Livly Clothing. Spring/Summer 2013

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat