livbox
livbox

Hei huikeaa te kaikki LivBox-arvontaan osallistujat. Jaoitte todella mahtavia kosmetiikkatuotevinkkejänne meille kaikille. Kiitos!

Itse asiassa: Vaikka monesti ajatellaan, että bloggaaja jakaa vinkkejä lukijoille, kävi LivBoxin kanssa melkein toisinpäin. Niin moni suositteli Lumenen Gel Effect- kynsilakkoja ja Batisten kuivasampoota, että niinpä vain marssin viikonloppuna kaupoille ja hommasin itsellenikin nämä ihmetuotteet.

Gel Effecteissä oli ihania värejä. Lakka oli helppo levittää, mutta pysyvyydestä verrattuna muihin lakkoihin en osaa vielä sanoa, kun vasta muutaman päivän olen tuotetta ehtinyt testata.

Batisten tummille hiuksille tarkoitettu kuivasampoo oli myös timanttinen ostos. Enää ei ruskeissa hiuksissa näy niitä valkoisia puuterikönttejä. Jes!

Ja sitten asiaan…Tididi titti diiiiiiiii! Itselleen kolmen kuukauden LivBoxit + yllätystuotteen voitti:

*** Adele*** (18.9.2014/15.46)

Mahtavia kauneushetkiä!

-Karoliina-

*kuva: LivBox

 

Kommentit (2)

Adele
3/2 | 

Kääääääääk!! En kestä!! Ai oikeesti minä voittanu??! Niiin siistiä!!!
KIITOS!!<3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat