Vastasin maanantaina täällä meidän hääpäiväteeman mukaisiin kysymyksiin, joita olitte saanut esittää mulle Instassa. Koska kysymyksiä tuli paljon ja ne oli tosi kivoja, päätin poimia niiden seasta vielä muutamia lisää ja jatkaa vastauspostausta tällekin päivälle. Tässä, olkaa hyvä. 

Mikä oli teidän hääbiisi? Kirkkoon marssittiin Beyoncen Halon tahtiin, seremonian aikana soi Thousand years ja ulos käveltiin All you need is loven tahtiin. Häätanssi oli She's everything. Nämä siis livenä esitettynä tosin. Ystävät ja ammattilaiset esittivät. 

Miten päädyitte menemään naimisiin? Hmm. Tähän en osaa sanoa muuta kuin sen, että se oli vaan alusta asti aivan selvää. Ei kai edes puhuttu, että ei mentäisi. A kosi minua Saksassa, kun oltiin tunnettu vajaat 6 kuukautta. Vastaus oli täysin selvä. Oltaisiin haluttu mennä naimisiin jo seuraavaana kesänä, mutta koska A palasi Suomeen vasta maaliskuun lopussa ja edessä oli muuttohässäkät ja muut, meni häät 1,5 vuoden päähän kosinnasta.

Miten pidätte parisuhteesta huolta? Eniten varmasti niin, että yritetään molemmat olla pääasiassa toisillemme kivoja. Tehdä, niin kuin toivoisi itselleen tehtävän. Se on ihan arkista puuhaa: Kun tekee leivän, kysyy, ottaisiko toinenkin. Me pussailaan, silitellään ja halaillaan paljon. Ja annetaan positiivista palautetta päivittäin ja yritetään keventää toisen taakkaa. Tyyliin: "Näytät kauniille/komealle. / Kiiros, kun laitoit tiskit. / Haluaisitko mennä päiväunille? Tärkeää on myös lapsivapaa-aikaa iltaisin tai treffeillä. 

Miten juhlitte hääpäivää? No vasta toinen takana, että mitään perinteitä ei ole. Me ollaan aina oltu enemmän niitä tyyppejä, jotka ottaa ennemmin yhteistä aikaa kuin ostaa varsinaisia lahjoja. Tai siis me ostellaan lahjoja, mutta yleensä ne annetaan muuten vaan. Ilman synttäreitä tai muita. Mä ostin A:lle viime viikolla ylläriksi lenkkarit. Hän ostaa mulle aina ruokakauppareissulta kukkia. Tosin huomenna me lähdetään (jos kukaan ei sairastu...) kahdestaan yöksi mökille. Se on ikään kuin meidän hääpäivämatka. 

Mitä avioliitto merkitsee sulle? Mä uskon, että voi sitoutua toiseen 100% ilman papin aamentakin. Että jos on täysillä jutussa mukana, ei siihen tarvita papereita tai sormuksia. Toisaalta sormus ei pelastakaan miltään. Yhtä lailla suhde voi ajautua huonoon jamaan ja ihmiset tehdä virheitä, vaikka naimisissa oltaisikin. Vaikka tiedostan nämä molemmat seikat, merkitsee avioliitto mulle silti tosi paljon. Avioliitto on ainakin tällaisessa tilanteessa, jossa meillä on lapsikatras, myös perheasia. Se nivoo meitä mun näkökulmasta vielä tiiviimmin yhteen. Oli tosi hienoa saada sinetti meidän rakkaudelle kirkossa ystävien edessä. Se päivä oli niin täynnä rakkautta, onnenkyyneliä, naurua ja loistavia puheita. 

Teidän parisuhteen vahvuudet? Varmaan se, että viihdyttään aidosti toistemme seurassa ja me puhutaan tosi paljon keskenämme. Meillä on samanlainen synkkä huumorintaju ja kaipa mä voisin sanoa niinkin, että me ollaan mun mielestä edelleen tosi rakastuneita toisimme. 

Kivaa viikonloppua! Ja ihanaa KESÄLOMAA te kaikki oppilaat ja opettajat (ja monet muutkin)!

-Karoliina-

Kuva: Pixabay 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat