OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kirjoittelin viime viikolla bloggaamisen huonoista puolista. Yhden unohdin mainita : Kun omien juttujen kirjoitteluun menee niin paljon aikaa, ei ehdi enää seuraamaan, mitä muualla blogimaailmassa oikein tapahtuu. Kavereiden, sekä uusien että vanhojen portaalimimmien blogeihin eksyn aina silloin tällöin, mutta enimmäkseen seuraamiseni jää sille asteelle, että kurkin heidän Instagram-kuvansa pikaisesti bussia odotellessa.

Huonoa blogien lukemattomuudessa on ennen kaikkea se, että muiden blogit innostivat minua alkujaan perustamaan oman blogin. Ja minustahan blogien lukeminen on hirveän rentouttavaa ja inspiroivaa!

Koska olen tipahtanut blogi- ja ennen kaikkea vlogikelkasta jo ajat sitten, auttakaa minua nousemaan taas takaisin sen kyytiin. Linkkaa siis minulle oma blogisi, tai blogi, jota voisit muuten vaan suositella minulle! Tsekkailen tässä kevään aika nuo kaikki linkit läpi (mitähän oikein lupasin?!?)  ja valitsen sitten antamienne linkkien pohjalta viisi suosikkiani niin, että kirjoitan niistä erillisen blogipostauksen.

Yllättäkää minut :) Tästä tulee kivaa!

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (139)

142/139 | 

Uutta ja inspiroivaa luettavaa kaivataan myös täällä! Omasta blogistani löytyy pääasiassa lapsiperherealismia maksalaatikkomaanantaista kaveritreffeihin, hyviä kirjoja, vähän matkustelua ja enemmän matkakuumeilua, sisustusta, kokkailua sekä pohdintaa vähän kaikesta väliltä kolmevuotiaan kasviskammo ja sivulauseen sanajärjestyksen opettaminen.

http : / / tassakaupungissatuuleeaina.blogspot.com

144/139 | 

Lastenvaate- ja kosmetiikkahullu äiti, tahtonsa löytänyt pikkuprinsessa sekä aspergerisi. Niistä on mun blogi tehty. Hömppää, arkea ja pohdintaa, joskus tosi syvällistäkin - varsinkin, kun mies istuu näppäimistön ääreen.

148/139 | 

itshowyoutakeit.blogspot.fi

Elämästä,ajatuksista,tyylistä,lapsista,ruoasta...
Elämä on miten sen ottaa:)

151/139 | 

Lifestyle blogi. Kahden lapsen äiti jonka intohimo on lastenvaatteet. Näillänäkymin kesällä alkaa taloprojekti, jonka seurauksena blogini muuttuu vähän enemmän sisustuspainoitteiseksi :)

152/139 | 

Taikasaappaat blogissani kirjoitan kasvusta ihmisenä ja vanhempana. Jonkin verran kirjoitan myös kirjoista, joita luen ja yrittäjyydestä. Niille, jotka haluavat pelkkää hömppää ja shoppailua, tämä blogi ei ole suunnattu. Eli vähän syvällisempää ainesta löytyy blogistani

http://taikasaappaat.blogspot.fi

153/139 | 

Koska pyysit yllätystä, niin tässäpä kirjablogini! Ja taitaa olla ehkä ensimmäinen tai toinen kerta kun kommentoin tänne. Itse luen tosi paljon blogeja, mutta tuntuu, että kommentoinille jää tosi harvoin aikaa. Harmi!

tanja
154/139 | 

Mä olen aina tykännyt sun blogista, mutta mulla olisi palaute: Bloggaat liikaa bloggaamisesta. Tosi moni postauksesi kertoo siitä, kuinka bloggaat, miksi bloggaat, mitä bloggaat ja koska bloggaat. Tai sitten siitä, kun muut bloggaa. En tarkoita pahalla, mutta toivon, että bloggaus ei olisi blogin aihe.

155/139 | 

http://www.naapurinaprovencessa.blogspot.fr/

Naapurina Provencessa kertoo suomalaisen perheen elämästä etelä-ranskalaisessa pikkukaupungissa Provencessa. Hauskoja sattumuksia, vinkkejä patikointiin, retkeilyyn, viinitiloille ja ruokablogin puolelta myös kokkailuun. Elämää lukioikäisen pojan ja kahdeksan vee mademoisellen kanssa kotona, koulussa ja harrastuksissa. Tervetuloa Provenceen!

P.S. Ruokablogi: http://itssofood.blogspot.fr/

156/139 | 

Esittelemme erilaisia ja persoonallisia tapoja lahjojen paketoimiseen. Mukana myös lahjaideoita, diy-ideoita ja välillä vähän muutakin. Kaikki Paketissa -blogi löytyy osoitteesta http://kaikkipaketissa.blogspot.fi tervetuloa visiitille, kun sopiva hetki koettaa. Terv. Jani ja Aleksi

158/139 | 

Stadilainen musadiggari muuttaa Espooseen rakkauden takia, saa tyttären ja totuttelee nyt elämään lapsiperheenä. På svenska.

djesbobo.wordpress.com

Tipu
167/139 | 

Tää oli mieluinen postaus - lukijana löysin ja löydän kivoja blogeja joihin tutustua. Itse en bloggaa, mutta nautin suuresti myös lehdissä näkyneestä saijan blogista, jossa rentoa elämää ja sisustamista. Cosy home on blogin nimi ja löytyy osoitteesta https://cosyhomeblogi.wordpress.com

176/139 | 

Kolmikymppinen perheenäiti bloggaa lastenvaatteista, pikkulapsiarjesta (tsekkaa etenkin feat arkirealismi-postaukset), innostunut valokuvauksesta. Kasvatusalan ammattilainen, mutta ainahan ei suutarin lapsilla ole kenkiä.. ;)

jenni
178/139 | 

http://jennivahis.blogspot.fi

Enimmäkseen vauva-arjesta puhun blogin puolella. Myös pientä valitusta ja mielipiteitä jne! Käy kurkkaa :)
Tämä kolmistaan blogi on mun yks lempi blogeista, jotka käyn lukemassa joka aamu. Kiitos tästä :)

linda
181/139 | 

Www.estavidaeslinda.blogspot.fi
kirjoittelen espanjan vaihdostani ja elämästä täysin erilaisessa osassa europpaa, kuin olen tottunut.

186/139 | 

Äitiydestä ja sen mukana tulleet uudet ajattelutavat.safkaa, kirppistelyy ja hitusen egolokisuutta kirjotusvirheiden kera:)

henriikka
198/139 | 

Heijastimien tanssi suojatien yllä, harmaat perhoset hiuksissa ja päänsisäiset bileet... Omat jutut ja oma aika tässä ja nyt. Yhden nuoren naisen elämän aallokkoa kuluvalta vuosikymmeneltä ja fläshbäkeissä ajalta ennen tätä elämää. Kasvukipuja, outouksia ja ihanuuksia, elämästä humaltumista, kädet maalissa, hiukset liimassa. Kerrotaan asiat, niin hyvät kuin huonotkin mun kasvoilla, mun sanoilla, mun kuvilla, just niinkun ne on. Käristetään tosikkojen hermoja sarkastisilla ilmauksilla ja omalaatuiseksi haukutulla kirjoitustavalla. En ajattele mitä kuvaan, mutta otan kuvia siitä mitä luulen ajattelevani.

www.xheartxhenriikka.blogspot.com

204/139 | 

Tässäpä tätä.. Kaikenlaista höpinää MUTTA blogistani pitäisi paistaayleensä läpi se positiivisuus mikä 5+2 lapsen äitinä voi antaa.. VAIKKA olkapäällä istuu kuolemaan vievä syöpä! PYH SILLE! http://bikkenpilttuu.blogspot.fi/
Kaikki tervetulleita moikkaamaan :)

217/139 | 

Heippa!

Ensinnäkin kiitos itsellesi ihanasta ja inspiroivasta blogista. Ei se varmaan mikään salaisuus ole, että eksyin tänne Iholla –sarjana kautta ja sen jälkeen olenkin viihtynyt hyvin paljon. Olen itsekin nyt hiljattain aloittanut kirjoittamaan omaa blogiani. Käy ihmeessä katsastamassa ---> http://mylife-everafter.blogspot.fi

Heidi
219/139 | 

Heipsan!

Hyvän mielen lifestyleblogi, joka pitää sisällään matkustelua, valokuvaamista, ruokanautintoja ja vähän muutakin! Viimeisimpänä uuden kodin tuoma loputtomalta tuntuva sisustusinnokkuus. :)

Tervetuloa vierailemaan!

http://mangotemptation.blogspot.fi/

222/139 | 

Teemapostauksia sekä juttuja ihan vain tavallisesta arjesta! DIY-vinkkejä sekä välillä syvällisempääkin asiaa:) Melko tuore blogi, joten sisältö ei vielä kamalan runsas:)

223/139 | 

Tervetuloa katsastaan minunkin blogia :) Heh, oon ilmeisesti itsekki pudonnut kelkasta, kun nyt vasta huomasin tän sun postauksen :D

Pauliina
226/139 | 

Tällä hetkellä yksi hyväntuulisimmista http://tickleyourfancy.indiedays.com/

Viimeisimässä postauksessa esiteltävä Spotifysta löytyvä (Deezeristä sekä MixRadiosta maanantaina) TICKLE YOUR FANCY -TREENI nimeä kantava soittolista pelastaa monen harmaan loskapäivän!:)

Cee
229/139 | 

Jos yhtään hotsittaa, tein vuodesta 2013 kuvaprojektin, eli joka päivältä on otettu kuva. Vuosi oli tosi mieletön, ja tavallaan kuvien kautta muistan kyseisen vuoden varmasti pidempään. Tai ainakin nämä nostetut yksityiskohdat ovat mielessä kuin eilinen.
http://my-year2013.blogspot.fi/

233/139 | 

http://herttamaria.blogspot.fi/

Mä aloitin juuri bloggaamisen uudelleen puhtaalta pöydältä, joten lifestyle-blogistani löytyy vasta yksi postaus eli siitä ei taida kovin hyvää kuvaa vielä saada… :D Vaikka toisaalta, ensivaikutelmastahan kaikki on kiinni. ;) Bloggausinto on kuitenkin kova joten lisää luettavaa ilmestyy varmasti pian!

236/139 | 

http://sydamellaniina.blogspot.fi/ Blogia kirjoittelee 21-vuotias opiskelija Helsingistä. Kirjottelen kuulumisiani, hyviä&huonoja hetkiä melko avoimesti. Teen myös erilaisia teema postauksia millon mistäki. Mielipiteitä, vaatteita, ajatuksia, eläimiä, läheisiä ihmisiä ja kaikkea muuta elämästäni.

238/139 | 

Hei,

Mun blogissa keskitytään arjen pieniin ihmeisiin ja nautitaan musiikin, ystävien, ruoan, kulttuurin, luonnon ja yllättävien elämänkäänteiden tuomista tilanteista hilpeällä otteella.

Montaa postausta ei ole vielä tehtynä, mutta tervetuloa tutustumaan! :)

239/139 | 

"Yhtäkkiä mä olin lähellä. Niin lähellä ja näin niin paljon enemmän. Tuijotin sun kasvoja ja kaikki vanhat palaset korvaantu uusilla. Näin ihan uusia asioita, uuden ihmisen. Tarkensin paremmin. Ilmeitä tuli lisää, ilmeitä joita ymmärsin ja osasin lukea. Ja silmät jotka näki mut. Hymyn, joka hymyili mulle. Suun josta tuli sanoja ja lauseita, semmosia jotka opetti mut ymmärtämään miksi, milloin, minne ja kenen kanssa?"

Anna
241/139 | 

20-vuotias opiskelija Helsingistä, joka intoilee kuntoilusta, haaveilee omista unelmista ja rakastaa pieniä onnen hetkiä.

Bloggaamisen aloitin uudestaan vasta hetki sitten, mutta olen tosi innoissani ja inspiraatiota on vaikka muille jakaa! Tervetuloa ♥

http://annnax.blogspot.fi

danilla
245/139 | 

Ite oon ainki tykänny näistä, olivialehti.fi/magicpoks, skinnyjakopla.blogspot.fi, valeaiti.blogspot.fi mahtavia blogeja kaikki saa aina hyvälle mielelle ja nauramaan useimmiten :)

246/139 | 

Heippa, mahtava idea! :) Täällä yksi satunnainen lukijasi linkkailee vielä omaa Pikkukioski-blogiaan:
http://www.pikkukioski.fi
Postailen oman elämäni sijaan omia pieniä kuvallisia tuotoksiani :) Toivottavasti niistä on iloa muillekin.

Tervetuloa kurkistamaan!

247/139 | 

Iholla sarjasta bongasin blogisi ja siitä asti on tullut lueskeltua. Ihanan aito ja raikas blogi! :) Meikäläisen blogissa kaikkea sekalaista mm. matkustelusta ja opiskelusta.

bluezoness.blogspot.com

249/139 | 

http://saijis.blogspot.fi/

20-vuotias tyttö, joka rakastaa shoppailua, kosmetiikkaa, matkustelua, aurinkoa, juoksemista, pitkiä aamiaisia, kesää sekä kauniita laukkuja. Blogi sisältää myös reseptejä, paljon päivän asuja, tuotearvosteluja ja tutoriaaleja :)

256/139 | 

Kävin postauksia läpi täällä teidän blogissa joulukalenterista lähtien.. Oli vähän jäänyt lukematta ja katsomatta! :) Sitten bongasin tämän ja tässäpä mun blogi!

Uusi blogi, johon on kyllä tulossa rutkasti käsityöjuttuja. Täällä nimittäin postailee semmonen askartelija, että oksat pois! :) Toki myös muuta juttua ihan tavallisesta elämästä, sekä sisusustuksesta. Mukana ei ole lapsia, mutta sitäkin ihanampi koira.

257/139 | 

Oon tässä just vasta alottelemassa uutta blogia, kun vanhasta kimppablogista tuli ero, mutta eiköhän tää tästä lähe vauhtiin ihan pian. :)

Kyseessä siis 19v nuori nainen Salosta, lukio loppusuoralla, energinen, perus boheemi, hiukan poikamainen ja silti prinsessa, sellanen oman tien kulkija.
Postailen aika lifestyle henkisesti, valokuvausta paljon, perus arkea, kavereita, matkailua, luontoa ja eläimiä, sisustusta....

258/139 | 

Yksi blogi vielä lisää. Toivottavasti jaksat katsoa tänkin. Ainakin jos tanssi, voimistelu tai runot kiinnostavat, niin kannattaa ehdottomasti tutustua!

260/139 | 

Tipulasta löytyy perhettä, kotia, askarteluja yksin ja yhdessä taaperon kanssa sekä paljon värejä. Tervetuloa kurkkaamaan! :)

http://tipulassa.blogspot.fi/

Tosiaan aikaa blogien lukemiselle on melko rajoitetusti, ja uusia blogeja ei vartavasten ehdi etsiä. Seuraamistakin blogeista monesta valitettavasti luen alkua ja katson kuvat, ja jos ehdin lukea koko kirjoituksen läpi, ei kommentoinnille jää välttämättä aikaa. Niin kivaa kuin bloggailu onkin, se syö myös tehokkaasti aikaa!

261/139 | 

Lukion ekaa vuotta käyvä Kirkkonummelainen tyttö täällä kirjoittelee lifestyleblogia. Kirjoitan siis kaikkea mitä mun arjessa tapahtuu, sekä blogissa on myös paljon mielipidepostauksia! :)
amiinvited.blogspot.com

267/139 | 

Satunnaisia mietteitä ja syvempääkin pohdintaa. Positiivisuutta. Rakkautta valokuvaukseen. Elämää ja sen sellaista. Tervetuloa 18 kesäisen tytön matkaan.

268/139 | 

19-vuotiaan, osa-aika töissä oleva nuori naisenalku jyväskylästä. Parisuhteessa ihanan ihmisen kanssa ja yhteistä kotia metsästämässä. Intohimona tatuoinnit ja musiikki.:)

269/139 | 

18-Vuotias nuori äiti, kirjoittaa blogissaan aidosti elämästä, arjesta ja vauvan tuomista iloista. Käyhän kurkkaan:)

Sanna
275/139 | 

monamigurumi.blogspot.com/ vasta-aloitettu blogi esittelee amigurumeja ja antaa myöhemmin ohjeita niiden tekoon. mukana myös arkkivihollinen: Tyhmä kisu.

277/139 | 

Teidän innoittamina, perästä tullaan :)

Perhe muuttaa Helsinkiin! Ajatuksia asumisesta ja etuoviriippuvuudesta.

Meilahdenmutsi.blogspot.fi

278/139 | 

Kirjoitan blogia fibromyalgiasta satujen ja tositarinoiden kautta. Tervetuloa seuraamaan, jokin sinun blogissasi vetää minut tänne päivittäin katsomaan, mitä uutta.

pienimerenneito.wordpress.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla