P7284744.JPG
P7284744.JPG

P7284741.JPG
P7284741.JPG

P7284742.JPG
P7284742.JPG

Meillä on ollut tässä viime viikkoina kovat kirppispöhinät. Ensin veimme neljä Ikea-säkkiä kamaa myyntiin Emmyn nettikirppislaatikkoon myyntiä varten ja sitten vielä pidimme viikon pöytää Radiokirppiksellä. Pääpointti oli myydä ja saada tavaraa pois, mutta samalla tuli kierreltyä muidenkin kirppispöytiä. Olen koko kesän haaveillut korkeavyötäröisistä farkkushorteista, mutta en ole vaan löytänyt sopivia. Mutta sitten ne tulivatkin vastaan kirpparilta.

TUOTE

  • Leviksen farkkushortsit (tosin osaako joku sanoa, ovatko aidot Levikset. Itse en tämmöistä tunnista. Ehkä te tiedätte?)

OSTOPAIKKA

  • Radiokirppis, Tampere.

HINTA

  • 10e

KÄYTTÖKOHDE

  • Arkena. Hellepäivänä farkkujen sijaan.

KÄYTTÖÖNOTTOTOIMENPITEET

  • Konepesu. 

ARVIO OSTOKSEN KANNATTAVUUDESTA

  • Jos shortsit olivat aidot Levikset, hinta oli varmaan ihan hyvä. Jos feikit, ehkä hieman ylihintaiset. Tosin ei feikkeys poista tietysti sitä, että farkkujen malli on kiva ja mulle sopiva. Yksi asia on tietysti se, että mulla on tämä reisi/selluliittifobia, eli shortsien käyttö ei ole aina kovin luontaista mulle. Mutta ehkä opin elelemään tässäkin asiassa jatkossa armollisemmin.

OSTOKSEN HINTA-LAATU -SUHDE

  • 3/5. Tai sanotaanko, että kannattavuutta ei oikein vielä voi tietää. On nimittäin vaikea sanoa, tuleeko näistä mun all time -lempipöksyt vai hautautuvatko kaappiin juuri reisien vilauttelun vuoksi. Siitä olen kuitenkin iloinen, että ostos oli second hand, eikä kauppa-kaupasta ostettu. Usein parempi näin päin.

 

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat