IMG_3065.JPG
IMG_3065.JPG

IMG_3069.JPG
IMG_3069.JPG

IMG_3071.JPG
IMG_3071.JPG

IMG_3073.JPG
IMG_3073.JPG

IMG_3062.JPG
IMG_3062.JPG

IMG_3076.JPG
IMG_3076.JPG

Asu: neule, hame, sukkikset ja nilkkurit

Merkki: neule, Part Two (By Emka)* // sukkikset, Gina Tricot // hame, Vero Moda // nilkkurit, Palmroth*

Hankintapaikka: neuleen olen saanut tamperelaisesta By Emkasta, yhdestä mun Tampereen lempikaupoistani, jonka omistaja-Katrilla on loistava silmä sisäänostossa. Sukkikset ikivanhat Ginasta, hame Kampin Vero Modasta. Nilkkurit sain suoraan täältä Tampereelta, Palmrothilta.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Neulenaisena neule menee arkeen. Ja itse asiassa musta myös vähän parempaankin tilaisuuteen, kunhan sen asustaa näin. Kengät on mun juhla- ja business-kengät, koska arkena en juuri käytä korkoja. Hametta olen pitänyt nyt talvella neuleen kanssa, mutta en malta odottaa, että tämän voi pukea kesällä bändipaidan ja Vansien kanssa. Tai narutopin ja sandaalien. Toisien sanoen hame kesään ja talveen, arkeen.

Hankinnan kannattavuus: Neuleet. Näistä olen puhunut paljon. Ja edelleen sama laulu: En varsinaisesti tarvitse niitä, mutta himoitsen ja käytän joka päivä. Hameen luulen olevan kannattava ostos, koska jo tässä vajaassa kuukaudessa olen pitänyt sitä todella paljon.  Sukkiksia on pakko kaapissa olla. Kengissä on sellainen aika hauska yksityiskohta, että olin opiskeluaikoina töissä Helsingin Stockmannin Palmrothilla. Ja toki testasin senaikaiset mallit, matskut ja lestit. Tämä kyseisen kengän lesti oli mulle aina se paras. Ja on edelleenkin – 12 vuoden jälkeen – mun malli on edelleen tämä sama ja koko tuttu 4 ja puoli. Mä tykkään Palmrothin mokasta ja klassista malleista. Tässä kyseisessä yksilössä himotti tuo resorireuna, joka tekee musta kengästä astetta rennomman. Jos kannattavuudeksi voi kutsua sitä, että kokee lämpöä ja yhteenkuuluvuutta kenkämerkin kanssa, on tämä kannattava pari nilkkureita. Jopa legandaarista!  

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

* saatu 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat