P1010807.JPG
P1010807.JPG

P1010797.JPG
P1010797.JPG

P1010801.JPG
P1010801.JPG

P1010804.JPG
P1010804.JPG

 

Nyt on kyllä niin omituinen viikonloppu. Ihan tavallinen. Ei mitään erityistä tekemistä. Paitsi kodin laittoa, edelleen. Mutta ei mitään erityistä sovittua menoa. Vähänkö rentouttavaa, koska vaikka ihmisten näkeminen on ihanaa, tarvitsee välillä myös näitä hetkiä.

Ajattelin listata tähän niitä asioita, jotka erityisesti ilahduttavat tänä lauantaina:

  • Aurinko. Minä olen sellainen vilukissa ja inhoan palella, että kesää lupaileva kevätaurinko on yksi parhaista jutuista, jonka tiedän.
  • Cafe Pispalan olemassaolo. Paras brunssi, jota olen koskaan syönyt. Pakollinen vierailukohde kaikille Tampereelle tuleville.
  • Siistit kaapit. Ei kaikki, mutta ne, jotka olemme saanet jo kuntoon, hivelevät mieltä. Niiden avulla jaksaa purkaa taas seuraavat laatikot ja räjäyttää samalla taas kämpän uudelleen.
  • Paremmin voiva vatsa. Kevät on tehnyt ihmeitä myös mahalleni. Voitteko kuvitella, että voin juoda nyt jo useamman kupin kahvia, syödä falafelejä ja sipulia. Tämä muutos oli niin odotettu koko viime talven temppuilevan vatsan jälkeen.
  • Luopumisen ilo. Liittyy kaappien siivoamiseen ja muuttoon. Miten mahtavaa on huomata, että tavaroista luopuminen tuottaa iloa, koska silloin ne kaikista ihanimmat kynsilakat, mekot ja astiatkin pääsevät paremmin esille. Kirppiksille on viety niin paljon kampetta, mutta vielä olisi vietävää.
  • Aamukahvimuki, joka on hirmuisen kaunis ja joka tuo mieleen aina rakkaan ystävän.
  • Ääniviestit. Mikä onkaan kätevämpi tapa viestiä kavereiden kesken. Varsinkin Whatsapp-ryhmissä ääniviestit on ihan ehdoton juttu.

Mikä ilahduttaa sinua tänään?

-Karoliina-

 

 

Kommentit (3)

Saranda
4/3 | 

Oi nauti viikonlopusta! <3 Ja tosi kiva lista, mä inhosin ennen ääniviestejä mutta nykyään ne tuntuu niiiin käteviltä ja jotenkin perinteisiä viestejä aidommilta. :D Mua piristää tänään myös aurinko sekä kakku, jonka leivoin vanhempieni vuosipäivän kunniaksi ja jonka saan viedä kohta heidän luokseen aamukahvin kaveriksi.

sanni8
5/3 | 

Jättiaamupala jonka tein: kahvia, hedelmiä, jugurttia ja croissant. Se että on aurinkoista ja todella lämmin, täällä missä asun on jo kevät pitkällä ja välillä tulee sellainen olo että kesä on jo melkein täällä. Se että vaikka joudun käyttämään koko viikonlopun tenttiin lukien niin aurinko paistaa suoraan huoneeseeni ja voin nauttia siitä. Se että pääsin jalkeille jo aikaisin, ja kohta voi aloittaa työnteon ja on silti saanut viettää rauhallisen aamun. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat