Huomenta, murut!

https://youtu.be/HR_xNk1JOf0

https://youtu.be/aLK-JvmK4Cw

https://youtu.be/6eg-AbiDtVE

-Karoliina-

 

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (2)

Iitu
3/2 | 

Heippa! Täähän ei liity nyt videoihin millään tapaa, mutta.. Täällä ollaan järkkäämässä koti-ilta-treffejä ens perjantaille. Haluaisin yllättää miekkosen hakemalla sushia kotiin. Asutaan pitskussa ja tiedän, että munkkivuoren ostarilla on kai? hyvät sushit?? Mieheni siis on syönyt kahdesti sushia, itse en ikinä ennakkoluulojeni takia. Haluaisin siis yllättää ja hakea kotiin. Haluaisin vihdoin itsekkin maistaa. Mitä suosittelette tilaamaan/ottamaan mukaan? :) Mitkä teidän lemppareita..? Kiitos jo etukäteen! <3 Terkuin vakkarilukija :)

Esko
4/2 | 

Iltoja Iitu!!
Munkkivuoren ostarilla sijaitsee kyllä kaikista paras Sushi-paikka: Sushi-San...Suosittelen ottamaan Large-Boxin ja vaihtamaan kaikki nigirit grillatuiksi lohiksi-> tämä meidän vakio. Grillilohet on niiiiiiin hyviä. Toki jos haluatte maistaa useita eri vaihtoehtoja kannattaa ottaa special...Jos perjantaina haette. Suosittelen soittamaan ja tilaamaan ajoissa. Voi olla välillä jopa kahden tunnin jonot! Oikein hyvää treffi-iltaa teille!!!! Nauttikaa!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat