OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

F:n huone on minun lempikohtani meidän kodissa. Siellä kaikki tuntuu olevan oikeilla paikoillaan (vaikka harvoin kyllä illalla tavarat ovat varsinaisesti oikeilla paikoilla). Tilasin jo ennen joulua F:lle kirjainviirin, mutta sain laitettua sen vasta nyt hänen huoneensa oveen. Taidanpa varastaa muutaman kirjaimen myös olohuoneen koristeeksi. Kevättä kohti alan taas himota värejä koko kotiin.

-Karoliina-

Kommentit (11)

Elina
1/11 | 

Juuri tällä viikolla sain postista samaisen paketin mut kirjaimet on mustia..Eteisessä toivotetaan meille tervetulleeksi ja lasten sänkyjen kohdalla seinässä lukee lapsen nimi❤️ Vielä vois jotain rustata vaik olkkariin..

2/11 | 

Hei miten tuo seinä (näkyy viimisessa kuvassa parhaiten) on tehty? tosi kaunis! oletko jo tehnyt siitä postauksen, pikakelauksella en löytänyt :)

4/11 | 

Miten olet kiinnittänyt bannerin seinään? :) Tässä juuri omaan väsäilen, mutta pää lyö tyhjää kiinnityksen suhteen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat