IMG_0560.JPG
IMG_0560.JPG

Poola Katarynan vaateripustin ja Marimekon uusi lempimekkoni // Työmatkan aamutaivas //Kantikiertue 2014 -testailua // Esko ja trendisukat

IMG_0558.JPG
IMG_0558.JPG

KeepCupissa aamun vitamiinipommi // Kevyt iltapala // Lauantain sammakkopurilainen + ihana F // Lauantai-ilta ja tyttöjenillan eväät Sandrossa

IMG_0559.JPG
IMG_0559.JPG

Salapoliisi // Lauantai-iltana läpystä vaihto. Eli: Mutsi sisään, faija ulos // Pose // Sunnuntain Ikea-reissu. Mukaan tarttui tällä kertaa vain muutama kynttilä.

IMG_0550.JPG
IMG_0550.JPG

Tulan kantoreppu // Hoitomatka reppuillen // Saunavuoro // Tärkeimmät saunakamat (kylpylelujen ja mehun jälkeen)

IMG_0549.JPG
IMG_0549.JPG

Marimekon kalenterin vanha sivu uusiokäyttöön // Lenkki pitkästä, pitkästä aikaan. Jes mikä fiilis!        // Esko töissä // Aigle ja PO.P+Kavat -kaksikko

IMG_0593.JPG
IMG_0593.JPG

Piti ottaa kuva  lenkkeilijä-Eskosta. Kuvaan ilmestyi kuitenkin Photo Bomber // Alkava migreeni //Lempikahvilla omassa kodissa // Eskon lenkkimaisema

Kuten moni on varmasti huomannut, rakastan Instagramia. Liityin Instaan Mimmin ja Elsan "mitä ihmettä, etkö sä ole vielä siellä -kommenttien" jälkeen heinäkuun lopussa. Ja miten olinkaan voinut olla sieltä poissa?

Ensinnäkin. Mun mielestä Insta on kätevin ja nopein tapa seurata jonkin megapukeutujan tai hyvän sisustajan juttuja. Aina ei vain ehdi blogien puolelle lukemaan, joten Instasta näkee muutaman minuutin silmäyksellä kaikkea kaunista ja inspiroivaa.

Toisekseen. Mun mielestä se on oman blogin kannalta hirmuisen mukava tapa kommunikoida. Bellan sivuille postaan noin kerran päivässä, mutta Instaan varmasti sellaiset 3-8 kuvaa joka päivä.

Viime viikoina meidän Instagram-elämämme näytti näiden postaukseen kuvien kaltaiselle. Eskolla on oma Instagram-tili, minulla taas tämä Kolmistaan-tili. Klikkailkaapa tuonne, jos haluatte reaaliaikaista kuvamateriaalia tulevillekin viikoille.

Kerro, millaisia hetkiä toivot meidän Instagramiin kuvaavan? Entä tuleeko mieleen jokin life style-, muoti- tai sisustussivu Instagramissa, jonka seuraajaksi minun kannattaisi ryhtyä?

-Karoliina-

Kommentit (10)

Riina
11/10 | 

Siis mä en kestä näitä Eskon kasisalimuistoja!!!!!!! (ja Easter turnaus paitaa)

Lahti4eva

Riina
12/10 | 

Ja horisen siis samaa tahtia illan Iholla-jakson kanssa, ei siis ns. mittään tekemistä tän postauksen kanssa.

Esko
13/10 | 

Kiva, jotta tykkäät...:) Lahti on just kova!!...

Eij
14/10 | 

Teidän perhe on niiiin ihana piristysruiske Iholla-sarjassa! Mahtava positiivinen energia tarttuu teistä itseenikin ja olette niin suloisia joka nenu:) Mukavaa syksyn jatkoa!

juupelis
16/10 | 

te ootte niin mahtava porukka että aina iholla jakson jälkeen on pakko tsekata blogi ja tirkistellä instagramia! ihanan lähelle pääsee televisionkin avulla.. kiitos että haitte sarjaan! <3 mahtavaa syksyn jatkoa mun lemppari tyypille, karkille!

Erika
17/10 | 

Siis ihan MAHTAVA toi sammakkohamppari!

nimetön
18/10 | 

Olette ihan mielettömän ihana ja aito perhe! Teitä katsellessa oon liikuttunu ja nauranu ääneen! Ihana että ootte mukana iholla sarjassa :)

Eskobar
20/10 | 

Kiitos nimetön!!! Kiva, että tykkäät...Kivaa syksyä!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat