Moiks,

tässäpä Ilosaaren coolein faija-beibi -yhdistelmä: Mika-isä ja 3 kuukautta vanha Nuuni.

Ennen Neiti-F:ää mietin aina, miksi jotkut tulevat A)raskausmahalla baariin/festareille ja B)miksi lapset otetaan mukaan esim. musatapahtumiin. Kauan taisin tuomitakin festarivauvat. Ajattelin, että tämmöiset tapahtumat eivät ole lasten paikkoja. Nyt olen kuitenkin sitä mieltä, että se on hyvin pitkälle vanhemmista ja lapsen persoonallisista ominaisuuksista kiinni, minne tämän voi oikein mukaansa ottaa. Vauvat kun eivät olekaan yksi homogeeninen ryhmä...kuten ennen ehkä luulin.

Jos festareilla ei esim. roikuta känniporukoissa, korvat suojataan ja vauva ei tunne oloaan epämukavaksi, niin miksipä ei beibiä voisi mukaansa ottaa. Ainakin Ilosaaren VIP-teltta oli täynnä pieniä rokkarinalkuja. Ja siellä meno oli oikein lapsiystävällistä: Fatboyn säkkituoleja, pelejä ja rauhallinen imetys- ja syöttönurkkaus. Aika kivaa siis!

Itse taidan jättää Neidin kuitenkin jatkossakin mummolaan rokkaamisen ajaksi. Ihan vaan siitä syystä, että luulen, että meidän perheellemme se on parempi vaihtoehto. Nuuni-vauva sen sijaan söi kuulemma maitonsakin paremmin Peltorit korvilla festaritunnelmissa, kuin suurperheen melussa kotosalla :)

Hauskaa viikonpäivää, jonka nimeä en nyt muista...tätä on LOMA!

-Karkki-

P.S. Mikä on muuten oma kantasi festarivauvoihin? Oletko testanntu hommaa käytännössä, ja miten meni?

Kuva:

Eepi, i-Phone 4

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat