_B1B2408
_B1B2408
_B1B9254
_B1B9254
_B1B9393
_B1B9393
_B1B9417
_B1B9417
_BIB2356
_BIB2356
_B1B9445
_B1B9445

Kirjoitin viime viikolla siitä, mitkä seikat täytyy ottaa huomioon, kun kumisaappaita valitsee. Olen mukana Nokia Jalkineiden ja Bellablogien kumisaapasyhteistyössä, ja sen siivittämänä olen oppinut aika paljon kumppareista. Ja ennen kaikkea niiden eroista!

Kun miettii lapsen kumisaappaita, pätee niiden kanssa hyvin samat seikat kuin aikuistenkin kumisaappaissa. Kumisaappaiden materiaalissa tulee olla mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja, koska silloin saappas on pehmeämpi ja mukavampi leikeissä. Luonnonkumipohjainen kumisaapas - vaikkapa Nokia Jalkineiden klassinen Hai-saapas tai kaksivärinen Vikla  - kestävät myös PVC-saappaita huomattavasti paremmin pakkasta, ja näin kenkä soveltuu päiväkoti- ja kouluelämään : Kevyillä kevätaamupakkasillakaan ei tarvitse pelätä, että kenkä räsähtäisi rikki tai olisi koppuraisen kylmä.

Lasten kumisaapasta valitessa kengän muotoilu tulee olla sellainen, että se soveltuu kasvavalle jalalle. Lestin tulee olla samalla tarpeeksi tukeva, mutta silti kengän on oltava jopa lapselle helposti puettava. Myös kumisaappaiden pohjaa kannatta tuijottaa. Nokia Jalkineiden saappaissa on yleensä pohja, joka tukee askelta niin, ettei tunnu siltä, että luistelisi koko ajan jäällä.

Oikean kumisaappaan valintaan vaikuttaa toki sää, jossa kumpparia on tarkoitus käyttää.  Koska jos näitä Suomen säitä nyt katselee, täytyy myöntää, että ainakin meillä kumppari on eniten käytetty kenkä lapsella. Vaikka villapohjallisen ja -sukan ansioista perussaapaskin käy niin talven kuin kesän kumpparikeleille, voi pohtia, ostaisiko vuodelle kahdet saappaat. Karvavuorinen Hanki soveltuu hyvin talviolosuhteisiin, kun taas vaikkapa Piha-saapas kesään.

Hyviä kevätkumpparikelejä ja ihanaa uutta viikkoa keskellä vesilätäköitä ja AURINKOA!

Ja hei: Kurkistapa Instagramiin! Sieltä löytyy ohjeet kisaan, jolla voit voittaa Nokia Jalkineet -kumisaappaat koko perheelle!

-Karoliina-

*Karoliinan saappaat käsintehdyt Julia Lundstedin Wedge High -saappaat

 

Kommentit (4)

Mona
5/4 | 

Hei ! Off the topic; sulla Karoliina on tosi ihana takki!!

6/4 | 

Nokialaisiin voi luottaa, että kestävät lapselta toiselle :) Nuo hait houkuttais kovasti tänä vuonna, myös itselleni.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat