HÖÖvää huomenta,

kaverini Minna pyysi minua viime viikolla mukaansa katsomaan Höö-merkin lastenvaatteita . En ollut koskaan edes kuullut kyseisestä merkistä, mutta jo ensigooglettamalla päätin olla mukana vaatereissulla. Yllätyksekseni vaatteiden suunnittelija Sarianna Malmi asui vielä aivan meidän lähellämme, joten kyseessä oli todelliset lähtivaatteet.

 

Sarianna on halunnut suunnitella sellaisia lastenvaatteita, jotka insipiroivat lasta leikkimään. Ja sen uskoisi todella näisstä mekoissa onnistuvan. Luonnonkuituinen trikoo venyy ja paukkuu, ja väljien leikkausten ansioista vaatteissa pystyy touhuamaan aivan vapaasti.

Nämä Minnan tyttären, Pepin, esittelemät raita- ja pallomekot, sekä collegekankainen tyyny olivat ehdottomasti malliston omat suosikkini.

Höö:n tuotteita voi kutsua hyvän mielen vaatteiksi, koska niiden tuotannossa ja materiaaleissa on otettu huomioon reilun pelin henki. Kaikki tuotteet muun muassa ommellaan Suomessa. Tutustumisen arvoisia ovat myös Höö:n kaste/nimiäismekot, joita jokaista mallia valmistetaan vain sata kappaletta, ja joiden mukaan saan tuotantotodistuksen. Olisiko tällaisella mekolla hienoa aloittaa suvun kastemekkoperinne? Ehkä kahden sadan vuoden päästä jokin pieni vauva kastetaan tällaisessa suvun perinnemekossa 2012 luvulta ;)

Hauskaa juhannusta. immeiset!

-Karkki-

Kommentit (1)

Hilkka mummo
2/1 | 

Hei vaan Peppi olet hieno mannekiini
Hauskaa juhannuksen jatkoa

Terveisin Mummo ja Vaari

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat