OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olimme menossa viikonloppuna ostamaan perinteistä jättikarkkipussia irtokarkkikaupasta, kun pysähdyin kahvia ja käsintehtyjä suklaita myyvän pienen liikkeen eteen Jumbossa. Esko paineli jo edellä, mutta mitä päätin, että ostaisin perinteisten karkkien ja suklaiden sijaan muutaman palasen ajatuksella ja taidolla tehtyjä herkkuja. Suklaat olivat aika arvokkaita (1,35e/kpl), joten päätin, että valitsisin laatikkooni neljä kaikkein eniten himottavinta makua. Nauratti silti kantaa pikkuruista laatikkoa mukanani. Pärjäisinkö TODELLA näillä neljällä palalla koko karkkipäiväni?

Ihme kyllä, pärjäsin. Oli ihana maistella täydellisiä herkkuja niin, että tiesin, missä ne olivat valmistettu ja mitä niissä tarkalleen oli. Olin nimittäin saanut tiedon jokaisesta suklaasta myyjältä, joka tuntui olevan perillä jokaisen suklaapalan historiasta.

Mietin, että neljä suklaapalaa opettivat enemmän kuin sen, että herkkupäivänäkin voi selvitä ilman ähkyä. Esimerkiksi sen, että kun laatu on täydellistä, ei tarvitse vetää määrää överiksi. Itse asiassa : Tämä taitaa päteä aika moneen muuuhunkin elämän osa-alueeseen...

-Karoliina-

 

Kommentit (14)

16/14 | 

Olin aina kummastellut ihmisiä, jotka sanovat, että muutama laadukas konvehti vie makeannälän. Sitten minusta yhtäkkiä tuli yksi heistä, sillä nykyään en vain pysty syömään yhtä paljon makeaa kuin ennen. Haluaisin kyllä löytää laadukkaita mutta hiukan kohtuuhintaisempia pikkusuklaita: jotain tavallisen markettisuklaapatukan ja puolentoista euron irtokonvehtien väliltä.

Arja
18/14 | 

Teit hyvän teon. Minä en tänä vuonna laita suuhuni lainkaan suklaata ym karkkeja.

19/14 | 

Tää on niin totta. Muutama tollainen kunnon täyteläinen suklaa vie kyllä makeannälän kokonaan. Sama homma mulla on raakasuklaassa (itsetehdyssä) vaikkei siinä ole edes valkoista sokeria.

hop
20/14 | 

Karkki on sellainen, että sitä syö tasan niin paljon kuin sitä on. Käsi vaan käy kipossa vaikka himo meni jo aikoja sitten ohitse, ja sitten onkin jo ähky ja paha olo... osaisimpa rajoittaa :D Suklaat taas ei maistu oikein mitenkään.

tätioranssi
28/14 | 

Kuukauden karkkilakko lopuillaan. Ihan täydellisesti ei mennyt ilman mutta kunnialla kuitenkin! Toivottavasti en palaa siihen entiseen että oli pakko saada joka päivä jotain makeaa. Epäterveellistä semmoinen ja rahanmenoa! Enemmän hedelmiä vaan..

Toi on hyvä kun pystyy valitsemaan parhaat. Hyvä idea! Nuoliko esko näppejään vai ottiko omat?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat