OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten sählymaila, F:n bObles-mato*, Perskindol-geeli, kahvikuppi, Acerin läppäri* ja reunoistaan käpristynyt Pocket Shopin vihko liittyvät mun kirjaprojektiin? No niin, että ilman tätä timanttista kuusikkoa en pystyisi koko tekstiä edes tuottamaan.

Selkäjumi juuri ennen kirjoitusviikkoja sai mut muistamaan, ettei terveys ole aivan itsestään selvä asia. Ja koska edessäni oli puolitoista kuukautta enemmän koneen ääressä istumista kuin koskaan, päätin, ettei teksti jäisi ainakaan hartiajumin ja huonon työergonomian vuoksi kirjoittamatta.

Sählymailalla jumppaan hartioitani kirjoittamisen aikana ehkä kerran tunnissa, kahvia kuluu roppakaupalla aivojen virkistämiseen ja ilman harakanvarvasmuistiinpanojani en kyllä pysyisi yhtään kartalla, mitä olinkaan ajatellut missäkin vaiheessa kirjoittaa. Yritän myös pitää kirjoitusasentoni edes jotenkin asiallisena, joten siirryin sohvaläppäröinnistä pöydän ääreen. Aluksi tuo bOblesin Mato oli minulle liian matala, mutta kun korotin sitä lisäpalikalla, tuli siitä juuri sopivan korkuinen kirjoituspuuhiin. Hauskaa, kuinka F:n leikkikalusta tuli minulle elämäni paras työtuoli. Mutta sehän näissä bObleseissa se juju onkin: Muuntuvat moneen!

Iltaisin olen pyytänyt Eskoa hieromaan hartioihini Perskindol-geeliä. Tätä suositteli minulle apteekin henkilökunta, ja tuote on kyllä kehujen mittainen. Aika jytyä kamaa, joka saa lihakset rentoutumaan takuuvarmasti.

Onkos siellä ruudun takana muita koneella päivänsä viettäviä tyyppejä? Kuinka estätte selkä- ja hartiajumit?

-Karoliina-

P.S. Jos satut kulkemaan Pocket Shopin ohi, suosittelen kirjojen lisäksi kurkistamaan heidän oman vihkovalikoimansa. Mulla on ollut näitä heidän omia edullisia vihkoja nyt kolmas jo menossa, ja olen todella tyytyväinen laatuun.

P.P.S Muistakaa tulla tänään shoppailemaan meidän pöydästä Kattilahallin kirppikselle!

*saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (11)

Ansku
2/11 | 

Mulle ihan ehdoton selän kunnossapitoon on selätin! Mun selkä menee helposti jumiin ihan siinä määrin, että olen sairaalassa kipupiikillä ja lihasrelaksanttipiikillä. Kovat kipulääkkeet tekee minusta aina pökkelön, eikä sellaisena töissä voi olla.. Nykyisin selkä pysyy hyvänä jo kymmenen minuuttia päivässä kestävällä "pyörityksellä". Suosittelen lämpimästi!

Hebulba
3/11 | 

Hyvä työasento, tauot, jumppa, geeli ja hieronta ovat kyllä jo hyvä satsaus jumien estämiseksi ja helpottamiseksi.

Heti tuli mieleen kinesioteippi. Mikäli iho kestää, niin sun tapauksessa teipeillä vois helpottaa jo olemassa olevia lihaskireyksiä lihasta rentouttavalla teippauksella.

Itse käytän foam rolleria lähinnä rintarangan liikkuvuuden ylläpitämiseen ja ihan perus lämpöpakkaus ja venyttelyt niska-hartiaseutuun.

Noora:)
4/11 | 

Itselläni on jumppakuminauha aina laukussa mukana ja jos vaan aikaa on, saatan käydä töissä salin trapetsilla roikkumassa hetken. Nyt tosin ilmeisesti uuden sängyn ja tyynyn + toimistotyön yhdistelmä on saanu mun hartiat niin jumiin, että oon käyny vähän tiheämpään tahtiin hierojalla. Normaalisti käyn suunnilleen kerran kuussa, se on ihanaa hemmottelua kiireen keskellä.

Sandra
5/11 | 

Kiitos vinkeistä! Täällä kirjoitetaan myöskin novelleja päivät pitkät, niin hartiathan on jumissa. Tuo geeli täytyy hommata.

Tsemppiä kirjoittamiseen!

10/11 | 

? mulla on kyllä toiminut. Omani ostin nettikaupasta taisi olla terveysmarket. Mutta näkyy moni apteekki myyvän selättimiä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat