OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otin reilu kuukausi sitten itselleni taas ripsipidennykset, joista olin muutama vuosi aikaisemmin joutunut luopumaan allergisoituniseni seurauksena.

Olin haavellut räpsyripsistä jo melkein vuoden, mutta vasta tänä syksynä uskalsin sitten toimia ja koittaa, kestäisivätkö silmäni tällä erää ripsiä ja erityisesti niiden liimaa. (Allergisoitumisesta ja aikaisemmistia kokemuksistani voit lukea täältä).

Tällä kerralla päätin, että vaikka himo kauniisiin ripsiin olikin suuri, en lähtisi leikkimään terveydelläni. Päätimme Kampin Kitty Cat Beauty Centerin Jennan kanssa käyttää tästä syystä ripsissäni ns. allergialiimaa.

Aika moni kyseli tuolla aivan ensimmäisessä ripsipostauksessani ripsien asennuksesta, sekä siitä, kuinka silmäni reagoivat ajan kuluessa ripsiin, joten päätin koota tähän alkufiilikseni ripsistä.

Ripsipidennysten ensimmäinen asennuskerta:

  • Täytin ennen ripsien laittoa XtremeLashesin esitietolomakkeen, jossa kartoitettiin ensin terveydentilani ja ripsitoiveeni.
  • Varsinaisessa ripsien laittamisessa puolestaan huomiomme sen, ettei silmäni missään nimessä reagoisi epätoivotusti ripsitoimenpiteeseen. Niinpä Jenna käytti ripsien laittamisessa perinteisten geelilappujen sijaan ihoteippiä, koska jotkut asiakkaat voivat allergisoitua myös ripsien kiinnittämisen apuna käytettyihin geelilappuihin. Tämä siis vinkkinä nille, jotka olette myös kärsineet silmien punoituksesta ripsihuollon yhteydessä!
  • Koko ripsien asennukseni meni niin, etteivät silmäni reagoineet siihen mitenkään. Ei punoitusta, kirvelyä tai kutinaa!

 

Kuukausi ripsipidennyseloa takana:

  • Ennen sain poikkeuksetta silmätulehduksen ripsihuollon jälkeen, nyt olen käynyt huollossa jo kerran asennuksen jälkeen, ja molemmilla kerroilla olen saanut lähteä kotiin normaalein silmin.
  • Luomeni eivät ole myöskään kutisseet, vaikka ennen erityisesti ripsien tyvet kutisivat vaikkapa suihkussa tai saunassa ollessani
  • Allergialiima ei kuitenkaan pitänyt yhtä hyvin kuin ns. perusliima. Ennen huoltovälini oli jopa 5 viikkoa, nyt ripseni olivat huomattavasti harventuneet jo kolmen viikon kohdalla. (Tosin. En tiedä, muistinko itse elää niin kuin ripsien kanssa piti elää. Saatoin vaikka välillä nukkua vatsallani, joka ei tietysti tee hyvää ripsille). Viimeisimmällä huoltokerralla kiinnitimme huomiota siis erityisesti tuohon ripsien pysyvyyteen. Katsotaan, kuinka nyt käy!

Näillä ripsimietteillä. Tuleeko teille mieleen joitain kysymyksiä, joita ripsistä haluaisitte kuulla?

-Karoliina-

P.S. Voi että tuo otsis on nyt karmean pituinen. Kasvattaa vai pätkäistä, siinä pulma...
P.P.S Huomenna on joulukuu, ja meillä on teille pieni jouluylläri :)

* Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

Kommentit (10)

11/10 | 

Otsari kyllä sopii sulle tosi hyvin. On tää naisena olo sitten vaikeeta, jatkuvia päätösten tekemisiä koskien ulkonäköä, huoh :D

Pamela
12/10 | 

Haluaisin kuulla siitä, miten meikkaus ja meikinpoisto onnistuu ripsien kanssa. Pitääkö olla öljyttömät tuotteet, jotta eivät irtoa?

L
13/10 | 

On ne kyllä nätit! Itse en atoopikkona uskalla kokeilla vaikka vähän kyll kiinnostaisi! Ja onhan nuo kamalan kalliit!! Eikö se kirpaise?!

Maria
14/10 | 

Minulla taas moni asiakkaista on allerginen tuolle ihoteipin liimalle, jolloin geelilaput ovat olleet se pelastus :D mutta jos itse liimalle on allergisoitunut, niin noi teipit ovat siksikin paremmat, että ovat hiukan ohuemmat ja liiman höyryjä pääsee silmiin vähemmän.
Ripsiliimatkin kehittyvät koko ajan ja itsellänikin atoopikkona iho ja silmät kestävät vain allergialiimaa, mutta sen kanssa ei ole mitään ongelmia, ja jos on epävarma niin liimaa voi hyvin testata pienen tipan korvan taakse ja seurata reaktiota 24h.

kata
19/10 | 

hyvännäköisethän nuo on edelleen! itsellä huoltoväli noin 3 vkoa (volyymipidennykset).
mitä tuohon otsikseen tulee niin oon ehdottomasti sen otsiksen kannalla! sopii sinulle todella hyvin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat