ripset
ripset

Moni on kysellyt minulta ripsipidennysten hoitamiseen ja huoltamiseen liittyvistä asioista, joten ajattelin koota tänne blogiin erilaisia vinkkejä, joista olen huomannut olevan hyötyä ripsipidennysten kanssa eläessä.

RIPSIPIDENNYSVINKKI NRO 1 : VALITSE SILMÄNYMPÄRYSVOITEESI OIKEIN!

Koska ripsipidennyksiin ei saa mennä öljyä, täytyy silmänympärysvoide valita tarkasti. Itse laiminlöin koko silmänympärysvoiteen käyttöä koko viimekertaisen ripsipidennyskauteni, ja se oli tietysti virhe. Nyt olen huomannut, että markkinoilla on myös monia sellaisia silmänympärysvoiteita, joissa öljyvä ei ole. Esimerkkeinä vaikkapa nämä kollaasiin Biotherm- , Dermalogica- ja Madara-silmänympärysvoiteet.

voide
voide

Jos taas lempisilmänympäryysvoiteessasi on öljyä, ja sitä haluat käyttää, voi voiteen toki levittää erityisvarovaisesti. Pikkurillinpäällä tarpeeksi kaukaa ripsistä taputellen on oma vinkkini. Niin ja ei koskaan voidetta yläluomelle!

Näillä vinkeillä eteenpäin :)

Mitä haluaisit kysyä ripsipidennyksistä, niiden huollosta ja kotihoitovinkeistä?

-Karoliina-

*Ripset toteutettu yhteistyössä Kitty Cat Beauty Centerin, Xtreme Lashesin ja Kolmistaan-blogin kanssa.

//kuvat valmistajien/jälleenmyyjien sivuilta

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (7)

Sara
1/7 | 

Moi, muistelen että sinullakin on käytössä Lumenen cc-voide, joka sisältää öljyä. Itse luovuin sen käytöstä kun ripset otin, vaikka ihan huipputoimiva meikkivoide olisi ollut. Ootko huomannut että sen käyttö vaikuttais sun ripsien pysymiseen?

Pamela
2/7 | 

Käytätkö ripsipidennysten kanssa muuta mekkkiä? Miten esim. Öljypohjaisen meikkivoiteen kanssa onnistuu? Entäpäs puhdistus?

Karoliina
3/7 | 

Ei ole kyllä vaikuttanut mitenkään. Tosin käytän ihomeikkiä aika vähän, enkä laita sitä koskaan lähellekään silmiäni.

Karoliina
4/7 | 

Iho- ja kulmakarvameikkiä kyllä. Silmämeikkiä, vaikkapa rajausta, joskus.

Meikkivoide ei vaikuta minulle mitenkään, koska en laittaisi sitä muutenkaan lähelle silmiäni.

Meikinpuhdistuksta voisin tehdä oman postauksensa :)

oona
5/7 | 

Moikka! Tämä kommentti ei liity kyllä nyt yhtään mitenkään ripsiin, mutta törmäsin vanhaan postaukseesi, joka kantoi nimeä "yleiskoneaddiktio". Yritin tuloksetta etsiä postausta siitä, minkä yleiskoneen lopulta päädyit ostamaan. Itsekin nyt pohdin muutaman yleiskoneen välillä, ja olisi kiva kuulla kokemuksia - hyviä ja huonoja! :) Pohdiskelit aikoinaan ainakin tuota Kenwoodin kMix -laitetta, joka kyllä miellyttää silmää, mutta riittääköhän vääntö hiivataikinoiden tekoon..? -Ettei kakkumestari-siskollasi olisi tähän jotain mielipidettä?

Kolmistaan-Karoliina
6/7 | 

En ole saanut konetta vieläkään ostetta :( Ja juuri sitä kaipasin tässä taas tällä viikolla!

Sonjalotta
7/7 | 

Onkohan tuon madaran silmänympärysvoiteen inci uudistunut sitten tämän postauksen, sillä tilasin tuotteen postauksesi innoittamana ja saatuani sen huomasin sen sisältävän avokadoöljyä. Harmi kun joutuu jättämään silmänympärysvoiteen kaappiin, se vaikutti niin hyvältä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat