P8311258.JPG
P8311258.JPG

P8311261.JPG
P8311261.JPG

Tuli hirvittävä pakkomielle kynsiin, joissa valkoinen suora viiva keskellä kynttä. Ja juuri heti sen jälkeen, kun olin kertonut teille, että tällä kertaa haluan jotain TODELLA YKSINKERTAISTA, vaikka geelikynnet otankin.

Niin se lapsen mieli muuttuu! Mistä te bongaatte muuten parhaat kynsivinkit? Minä olen aivan koukussa Pinterestiin. Voisin etsiä sieltä tuntitolkulla erilaisia kynsikuvia. 

Ihanaa lauantaita! Hyppään aivan kohta Onnibussiin ja kohti Tamperetta ja Jämsää. Tänään juhlitaan 30-vuotiasta kaveria. I-ha-naa!!

-Karoliina-

*kynnet toteutettu yhteistyössä Felicitan kanssa 

Kommentit (7)

P.P.
8/7 | 

En ammenna mistään, kun en ole koskaan laittanut kynsiä. En ole yhtään kiinnostunut kynsistä enkä kiinnitä huomiota muiden kynsiin. Esteetikko kyllä olen, mutta kynteni saavat olla lyhyet, siistit ja lakattomat. Tai no, ehkä juhliin laitan joskus punaista. Kyntesi ovat kyllä aika hauskat. Sellaiset oikein pitkät ja laitetut kynnet ovat mielestäni rumia.

Karoliina Sallinen
9/7 | 

Punainen on ihana klassikko!

Tsipu
10/7 | 

Hei! Onko Sulla yhtään tatuointia? Jos on, niin olisi mielenkiintoista kuulla tarina kuvan taustalta.

Karoliina Sallinen
11/7 | 

Kyllä on. Yksi. Olenkohan itse asiassa joskus siitä kirjoittanutkin? Hitsi kun en aina muista, mitä olen jo jorissut :) 

Tsipu
12/7 | 

Juu mä yritin etsiskellä vanhoista postauksista, mutta ei osunut silmään eikä ollut tagia tatuointi, niin ajattelin, että jos se onkin niin henkilökohtainen kuva, ettet ole siitä halunnut kertoa. Mukavaa syksyä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat