P1010855 (2).JPG
P1010855 (2).JPG

P1010858 (2).JPG
P1010858 (2).JPG

P1010859 (2).JPG
P1010859 (2).JPG

P1010862 (2).JPG
P1010862 (2).JPG

P1010853 (4).JPG
P1010853 (4).JPG

P1010855 (3).JPG
P1010855 (3).JPG

Kun yhden ihmisen kotiin muuttaa kaksi lisää, on selvää, että säilytystila nousee käytännön asioista yhdeksi tärkeimmistä. Vaikka me kaikki kolme karsimme aika rankalla kädellä tavaroita ja vaatteita, oli fakta se, ettei meidän tyttöjen kamat millään mahtuneet kokonaisuudessaan tämän kodin seinien sisään ilman säilytysratkaisujen lisäämistä. Ja koska minä rakastuin jo F:n ja minun yhteistä kotia laittaessa Elfa-ratkaisuihin, oli selvä, että Elfa saisi nytkin ratkaista meidän säilytysongelmamme.

Meidän kotiin tuli kolme erillistä Elfaa*: F:n huoneen vaaterekki-Elfa, A:n ja minun vaatekaapin säilytyskori-Elfat ja eteisen kenkähyllyt. Jokainen näistä Freestanding-mallistoa, eli Elfat seisovat omilla jaloillaan, eikä seiniin tarvitse porailla ja kiinnitella yhtään mitään. 

F:n huoneessa olikin jo entuudestaan viime keväänä saatu Elfan kirjoituspöytä, jonka pariksi hommattiin nyt toinen samanrunkoinen Elfa, mutta johon pöytälevyn sijaan laitettiinkin vaatetanko mekoille, pari koria leluille ja hylly kirjoille. Olin ensin ajatellut F:n huoneeseen ihan perinteistä vaaterekkiä, mutta sitten muistin, että Elfallakin olisi rekkejä kokonaisuuksissaan. Nyt tämä Elfa-kokonaisuus jo on sellainen, että uskon sen kulkevan F:n mukana ihan opiskelijakämppään asti. Muutamilla muutoksilla tätä voi nimittäin muokata aina kasvun ja kiinnostuksen mukaan vaikka minkälaisiin tarkoituksiin (inspiraatiota täällä). Kun lisäilee hyllyjä, koreja, koukkuja, tankoja ja pöytälevyjä muuntuu F:n Elfa oikeastaan millaiseen kotiin, elämäntilanteeseen ja säilytystarpeeseen vaan.

Meidän vaatekaappi sai sisäänsä myös omilla jaloillaan seisovan korillisen Elfan. Sinne kätkeytyy kuulkaas niin monet sukat, urheilukamat, t-paidat, yöpuvut ja muut vaatteet, ettei ole tosikaan. Minun lempparini silti tässä kaapissa on tuo taso, jolle saan asetella kaikki korut ja kauneusjutut ihanasti esille (ja silti halutessani piiloon, koska kaapin eteen saa liukuovet).

Eteisessä minua harmittaa, etten tajunnut ottaa ennen/jälkeen -kuvia. Tämä liukuovikaapin sisus oli nimittäin niin karmea kaaos, että jopa F:n kaverit katsoivat sen sisään kauhulla. Käytännössä siis puolimetrinen röykkiö tennareita ja lenkkareita, joiden pareja ei meinannut millään löytää. Tämän kaapin sisään tuli tismalleen samanlainen Elfa-runko kuin vaatekaappiinkin, mutta korien sijaan kiskoille aseteltiin hyllyt. Nyt on kengät ja eteinen järjestyksessä. Niin pienestä se vaan oli kiinni!

Kivaa keskiviikkoiltaa ja mukavaa (toivottavasti) huomista vapaata! Minä sain Jyväskylän tytöt meilleyökylään, joten pulinaa, kuohuvaa, herkkuja ja liian myöhään valvomista on varmasti luvassa.

-Karoliina-

*Elfat saatu 

Kommentit (1)

Pikkuauto
2/1 | 

Hei, nuo Elfat kuulostaisivat täydellisiltä omaan elämään. Jonkun ritiläkorin olen omistanut, mutta muuten täysin vieraita nuo säilytysjärjestelmät.
Kuinka niitä nyt aletaan hankkimaan? Näyttää olevan niin monta nippelinappelia mitä täytyy ostaa, että saa kenkähyllyn kasaan. Ja ovatko arvokkaitakin? Mistä vähävaraisen kannattaisi lähteä hankinnoissa liikkeelle? Meillä on nyt menossa kenkäkaaosvaihe ja innostuin suuresti hyllystä, jota ei tarvitse porata.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat