SS14_Monsters_7
SS14_Monsters_7
SS14_Monsters4
SS14_Monsters4
SS14_Monsters5
SS14_Monsters5
SS14_Monsters16
SS14_Monsters16
SS14_Monsters20
SS14_Monsters20

Aarrekid ja Piia Keto tekivät sen taas! Nämä maaliskuussa myyntiin tulevat kevätmalliston Monsteri- ja Raita-malliston vaatteet ovat yhtä ihania kuin kaikki edellisvuosienkin kuosit ja vaatteet. Ehkö olen vähän kaavoihin kangistunut, mutta minuun vetoavat vuodesta toiseen valkealle pohjalle taidolla tehdyt satumaiset kuvitukset ja tarkasti harkitut värit.

Tosin. En taida olla innostukseni kanssa yksin. Aarrekidillä on jo yli 50 jälleenmyyjää ympäri maailman (mm. Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa), eikä merkki kasvaneen kiinnostuksen vuoksi silti tingi periaatteistaan. Vaatteet tuotetaan edelleen kestävää kehitystä tukien tarkastetuilla tehtailla, luomupuuvillasta. Kaikki tuotteissa käytetyt väriaineet ovat kaikenlisäksi myrkyttömiä.

Kivaa viikonloppua!

-Karoliina-

P.S. Sadutustempauksessakin mukana ollut Rooster-kuosi on Aarrekidin nettipuodissa nyt kovassa alessa.

*Kuvat: Aarrekid

 

Kommentit (5)

Marjut
6/5 | 

Kivoja vaatteita! Vaikka meillä paljon vaatteita jo onkin (enemmän kuin tarpeen) niin kovasti noita tekisi mieli! :)
Kirjoitit joskus lasten lukumäärään liittyvän postauksen, mutten enää löydä sitä! Voisitko linkata sen? Meillä on myös yksi tyttö ja kovasti pohdin onko meidän lasten lukumäärä tässä vai vieläkö jaksan yhden raskauden ja yhden vauva-ajan.. Meidän tytöllä oli paha koliikki ja ne valvotut yöt ja monen tunnin itkut on edelleen tuoreessa muistissa!! :/

7/5 | 

Onpa sulla kauniita lapsia! Olet kehittynyt myös valokuvaajana! :) Pitääpä tarttua aleen, kiitos kun vinkkailet.

Karoliina Sallinen
8/5 | 

Voi että. Minn moka. Kuvathan ovat siis Aarrekidin pressikuvat, ei minun. Mutta kyllä: Ihania lapsia!!

Karoliina Sallinen
9/5 | 

Linkki on tässä: http://blogit.kaksplus.fi/kolmistaan/kauan-on-liian-paljon/

Niin ja meillä on sama pohdinta jatkuvasti päällä. F:llä oli siis refluksi ja todennäköisesti myös koliikki. + raskaus oli aikamoinen HC-kokemus monenkin erilaisen syyn vuoksi. Ei näitä asioita ole helppo pähkäillä. Tsemppiä teille!! Kerrothan, jos pääsette johonkin lopulliseen päätökseen?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat