Heissan,

yritin tehdä tässä postausta viime viikonlopun reissusta Hankasalmelle. Ja mitä huomasin? Neidistä ei ollut yhtä ainutta heilahtamatonta kuvaa ilman, että ruoka olisi ollut osallisena asiaan :) Ts. ainoastaan syödessääntyttäreni pysyi edes sen hetken paikoillaan, että sain napattua kuvan. Ruuattomissa kuvissa näkyi vain vilahtava jalka tai heilahtava mekon helma.

IMG_1197
IMG_1197

IMG_1199

IMG_1223

Bloggaajaäidillä on näemmä nykytilanteessa kaksi vaihtoehtoa: Täytyy ostaa kasapäin lahjontaruokaa vaatekuvia varten TAI kuvata esittelykuteet vaatepuulla.

IMG_1208

Vai oletteko itse keksineet hyvän tavan kuvata lapsia? Mitenhän ammattikuvaajat tekevät? Urheiluasetus, ja sata kuvaa sekunnissa?

IMG_1251

IMG_1262

IMG_1275

IMG_1292

Kivaa lauantaita! Vietimme juuri Neiti-F:n ja naapurintytön kanssa vohvelibrunssia, ja illalla suuntaan toisen naapuriperheen mutsin kanssa leffaan. Lähi(ö)ajattelua lauantaille!

-Karkki-

Kuvat:

iPhone 3G

Neiti-F:n asut:

Kuvat 1&2: T-paita. Aarrekid (-70%)

Kuva 3: Pusakka, Makia (-50%)

Kuvat 4: Yöpuku, Polarn O Pyret (mummon ja papan tuliainen Stokiksesta)

Kuva 5: Paita, Liandlo (-50%)

Kuva 6: Mekko, Polarn O Pyret (-70%). Sukkikset, Lindex (-50%)

Kuva 7: Mekko, Polarn O Pyret (-70%)

 

Kommentit (2)

ph00
3/2 | 

oi, mitä tarjouksia!!! itse en osaa etsiä millään ihania vaatteita tarjouksista :/ tuintuu että olen aina väärällä hetkellä :D :D

Karoliina Sallinen
4/2 | 

Oikeastihan tarjousten kyttääminen kävisi työstä. Paljon voisi säästää, jos jaksaisi/viitsisi/ehtisi kytätä nettialeja ja ystiksiä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat