IMG_20180626_200819.jpg
IMG_20180626_200819.jpg

IMG_20180626_200842.jpg
IMG_20180626_200842.jpg

Elellään täällä röykkiöiden keskellä edelleen, kun omaisuuden maritus on käynnissä. Homma on yhtä aikaa ihanaa ja kamalaa. On mahtava saada kotia kuntoon, mutta tämä välikaaos on hirveä. 

Olemme F:n kanssa yhdessä karsineet hänen huonettaan. Ja vaikka kuinka tarkoitus olikin luopua turhasta tavarasta, olin  aluksi aivan järkyttynyt siitä, kun F alkoi mättää kovalla kädellä kaikkea tavaraa laatikoihin, joissa luki ”varastoon”, ”kirpparille” tai ”roskiin”. Yritin kaikin tavoin pitää kiinni Siiri-kirjoista, Sylvanian Families -leluista ja palapeleistä, mutta F oli toista mieltä.

”En mä leiki näillä”, tyttö totesi ja mätti tavaraa määrätietoisesti pois. Ja totta se oli. Ne muutaman hetken takaiset lempikirjat ja lelut eivät olleet olleet touhuissa mukana enää aikoihin. Ja nyt ne toden totta tukkivat vaan tilaa. Oli pakko myöntää, että tältäkin osin yksi palanen lapsuutta oli laitettava sivuun.

Hassua, miten kuvittelen, että en ole mitenkään kiinni tavarassa. Ja silti, kun Miinat ja Manut pakataan laatikkoon, pieni osanen sisälläni nyyhkyttää.

-Karoliina-

Kommentit (1)

Daniella
2/1 | 

Ah, tiedän tunteen! Ensin keuhkoan lapsille, että nyt pitää saada kamaa veks ja sitten kun ne alkaa valikoida tavaroitaan pois pistettäviin, oon ihan että eikö tää olis vielä kiva? :D Siiri-kirjat kyllä mahtuisi vielä hyllyyn!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat