t1
t1
t8
t8
t9
t9
t10
t10
t2
t2

 

t5
t5
t6
t6
t3
t3
t7
t7

Kun Esko oli viime viikonloppuna Ruisrockissa, minä ja F vietettiin kesäpäiviä Tampereella mun siskon ja tämän poikaystävän luona.

Matka Onnibussilla meni hetkessä ja oleskelu paikan päällä rennosti. Minetti-jädeä, Pikku Kakkosen puistoa ja tätä rataa.

Vaikka Tampere onkin todella lähellä, tulee silti siskon luona käytyä liian harvoin. Heidän työt, opiskelut ja harrastukset kun menevät meidän normaalin rytmin vastaisesti. Se usein harmittaa. Onneksi myös lyhyt viikonloppu yhdessä piristää, ja nyt taas huomasi, että tällaisia tulee tehdä jatkossakin.

Kuinka usein teidän lapsenne näkevät tätejä, setiä tai enojaan? Lähellä asuvaa setäänsä F näkee parin viikon välein, mutta minun siskojani ehkä keskimäärin puolentoista kuukauden välein. Kesällä tiheämmin ja talvella harvemmin. Onneksi skype on keksitty :)

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (6)

Jutta
2/6 | 

Voi mitkä ihanat Poset Äffällä. :) Mulla on sisaruksilla lapsia. Kaiken kaikkiaan täditettäviä löytyy viisi kappaletta. Liian harvoin nähdään. Kaikki sisarukset perheineen asuu Etelä-Pohjanmaalla, minä täällä Oulussa. Nytkään en ole koko kesänä päässyt kotikotona käymään. Onneksi ensi viikolla! :) Arviolta nähdään vuodessa 5-7 kertaa, mutta onneksi on tosiaan tuo nykytekniikka!

jenni
3/6 | 

Meillä lapset näkevät minun ulkomailla asuvaa siskoani useammin (4kertaa vuodessa) kuin miehen veljeä joka asuu 50km päässä.. voi kun F on jo niin iso ja sulounen tyttö!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat