on arvonnan aika. Kelle nalli napsahtaa, nalli napsahtaa!"

Vähänkös kävi hyvin arvassa. Arvoin voittajat takille ja haalarille, ja niinpä kävi, että molemmat saivat juuri sen, mitä halusivatkin (olisihan tietty voinut mennä niinkin, että vain ensimmäinen olisi saanut haluamansa, ja toiselle olisi jäänyt jämät).

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Vähänkö mahtia. Teitä oli paljon. Pysykää kuulolla, myöhemmin viikolla arvotaan taas jotain uutta, jeij!

Voittajat ovat:

1. miimi, joka toivoi ja voitti haalarin

sekä

2. Reetu, joka toivoi ja voitti takin

ONNEA PONNEA! Otan teihin huomenna yhteyttä sähköpostilla.

Nyt suihkuun!

-Karkki-

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat