isla1.jpg
isla1.jpg

isla2.jpg
isla2.jpg

Tänään vietettiin uuden uutukaisen kummityttäreni nimiäisjuhlaa. Kun Iris pyysi minua Isla-tyttärensä kummiksi, olin ihan hirvittävän otettu. Jo toisen kerran vuoden sisällä sain kunnian olla kummi rakkaan ystäväni tyttärelle.

Kummius on tietysti tärkeä side kummilapsen ja kummin välillä, mutta ennen kaikkea se on minusta ystävysten side. Kun antaa oman lapsensa ystävänsä kummilapseksi, viestii sillä samalla, että haluaa pitää ystävän elämässään koko elämänsä. Kun miettii tarkemmin, kummius on kuin ystävyyden avioliitto; sillä sidotaan kaksi perhettä yhteen. Mikä voisikaan olla suurempi kunnianosoitus?

Kummin valinta onkin minusta ihan hirveän vaikea tehtävä. Sitä voi järkeillä tai valita tunteella, mutta loppupeleissä – kuten avioliitossa – ei tiedä, viekö elämä erilleen vai pitääkö yhdessä. Toki kummiudessa ja avioliitossa tahto merkitsee paljon, mutta sitten toisaalta: Toteutuuko homman idea, jos se vedetään koko prosessi ja vuodet hampaat irvessä läpi?

Luulenpa, että tässä tapauksessa kurjien ajatusten miettimeselle ei kuitenkaan ole syytä. Tämä rakkaussuhde tulee kestämään ikuisesti. 

Nyt taidan kömpiä nimiäisajatukset mielessäni jo sänkyyn sinkin, inkiväärin, teen ja villasukkien saattelemana. Huitelin viikonloppuna jo Converseissa nilkat paljaana ja tuntuu sille, että taisin vähän vilustuttaa itseni.

-Karoliina-

Kuvat: Esa Määttä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat