P1167157.JPG
P1167157.JPG

Kosmetiikkatuote/niksi/palvelu: The Body Shopin pumppupullossa oleva body lotion

Paikka: Koskikeskuksen The Body Shop -myymälä

Ennakko-oletus (tai -tietämys): Mä en ole ollut mikään pumppupullorasvojen ystävä. Kasvorasvoissa ehkä, mutta en vartalovoiteissa. Se on johtunut yksinkertaisesti siitä, että monesti on tuntunut, että niin kevyt rasva, minkä pumppupullosta saa painettua läpi, ei ole  tarpeeksi tehokas mun kuivalle talvi-iholle. Olen siis käyttänyt yleensä The Body Shopin tai Madaran vartalovoiteita, kannellisesta purkista. Toisin sanoen: Odotukset eivät olleet suuret.

Mitä tuote todella tekee? Eka on tunnustettava, että tämä kyseinen body lotion on F:n ostos. Jota testasin kerran ja jäin koukkuun. Lupasin kyllä, että ostan uuden, kun tämä loppuu. F rakastaa ylipäätään The Body Shopin tuotteita ja tuoksuja, aivan kuin itsekin rakastin lapsena. Kauppahan on sellainen ”vartalon karkkikauppa”, joten en ihmettele, että vetoaa pikkutyttöihin. Ja vähän isompiinkin.

Anyway. Se, mitä tämä body lotion oikeasti tekee, on ihon kosteutus. Myös näin tammikuun hilseilevät kintut! En olisi oikeasti uskonut, koska rasvan koostumus on niin kevyt ja se imeytyy nopeasti.

Kosmetiikkalöydän/niksin/palvelun kannattavuus: Tämä on pieni askel ihmiskunnalle, mutta suuri minulle. Koska olen äärettömän huono hoitamaan ihoani. Varsinkin vartalon ihoa. Ja jos rasva on vaikeasti otettavissa (vaikeaa on siis se, että purkin kansi on rullattava auki), jätän rasvailut usein tekemättä. Kylppärin kaapin hyllyllä oleva pumppupullo on kuitenkin kätevä kaveri, koska siitä voi painaa muutaman töräyksen kädelle ja suoraan siitä ihoon. Jopa minä pystyn siihen.

-Karoliina-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat