P1011011 (4).JPG
P1011011 (4).JPG

P1011013 (4).JPG
P1011013 (4).JPG

P1011038 (4).JPG
P1011038 (4).JPG

P1011008 (5).JPG
P1011008 (5).JPG

P1011003 (6).JPG
P1011003 (6).JPG

P1011017 (4).JPG
P1011017 (4).JPG

Kaupallinen yhteistyö: Zalando

Yksi tyttäreni lempipuuhista nykyisin on esittää erilaisia kysymyksiä, joihin jokainen ruokapöydässä tai kulloisessakin tilanteessa olija sitten vastaa. ”Kuka Disney-hahmo on sun suosikki?” (ei saa muuten valita samaa), ”mikä on lempipaikkasi? ” ja ”mitä vaatetta käyttäisit, jos pitäisi loppuelämän käyttää vain yhtä?”. Hankalimpia ovat monivalinnat, joissa voidaan kysyä esimerkiksi sitä, olisitko mieluummin nudistirannalla vai pimeässä kaupassa yön yli.

Joskus ikuinen kysymystulva puuduttaa, mutta joskus pienet ja pinnalliset kysymykset saavat pohtimaan asioita myös vähän pidemmältäkin. Esimerkiksi sitä, mitä lempivaatevalintamme kertovatkaan meistä. Niin ja mitkä arvot ohjaavat meitä, kun valitsemme lempiprinsessaa, -paikkaa tai -muistoa.

Eräällä iltapalalla esitetty kysymys lempikengistäni synnytti vastauksen hetkeäkään miettimättä. Vastaus oli Vansin tennarit. Sitten vasta tajusin, että olen kuin olenkin automaattisesti se ikuinen tennarityttö, jollaiseksi olen itseni aikaisemmin jo nimennyt.

Minä olen rakastanut Old Skool Vanseja niin kauan, kun olen tiennyt niiden olemassaolosta. Vansien pohja on minun jalkaani parempi kuin minkään muiden tennareiden. Ne ovat tukevat, tarpeeksi paksut ja varpaille on riittävästi tilaa (joka on olennaista varsinkin minulle, joka en pidä sukkia kengissä). Niin ja ne käytävät – kuten tennarit yleensäkin – mihin ja milloin vain.

A tuossa juuri eteistä siivotessa äimisteli, miten minulla on niin monet samat kengät. Höpsis! Ei ne ole SAMAT, jos toisissa mustissa Old Skooleissa on varsi ja toisissa ei. Siis aivan erilaiset! Niin ja jos yhdet Vansit ovat nupukkinahan sijaan beigeä pintanahkaa, ei niistä voi edes puhua samana päivänä muiden Vansien kanssa. Ymmärtänette varmaan pointin, muut tennarihullut?

Vaikka noita tennareita kaapissa onkin tallattavaksi, olisi ihanaa saada syksyksi jotkin ihanat tyttömäiset Vansit. Ehkä vaaleanpunaiset (!) kiiltonahkatennarit(!) tai sitten perusvalkoiset,  joilla ei voi mennä koskaan metsään. Kurkista oma suosikkisi Zalando toooodella laajasta Vans-mallistosta.

-Karoliina-

Kommentit (1)

MarikaJohannaP
2/1 | 

Rakastan Vanseja, ja musta kyllä tuntuu että vaikka niitä olisi kuinka monet, niitä ei ole ikinä riittävästi :)!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat