OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olenko mä sanonut tämän ehkä joskus ennenkin? Mutta sanonpa silti : Viime (tai siis vielä tämä kuluva) vuosi on ollut yksi elämäni vaiherikkaimmista.

En muista elämäni aikana olleen yhtään tällaista vuotta, jossa ei (erityisesti tunnetasolla) olisi tapahtunut niin paljon kuin vuonna 2014. Oli odottava olotila Iholla-kuvausten loputtua jouluna 2013. Oli pelonsekaiset fiilikset jätettyäni Kaksplussan blogiportaalin ja valtavaa intoa päästessäni aloittamaan täällä Bellassa. Oli aurinkoinen kesä ja ihanan onnellinen rentous. Niin ja siitä seurannut sairastelun täyteinen syksy. Oli sokerikohu ja lopahtanut liikuntainto. Eskon uneton ja kärttyinen syksy. Ja joululoma, ja josta tuli sellaiset fiilikset, että vuosi 2015 aloittaa todella uuden vuoden, mutta samalla myös jollakin tapaa uudenlaisen vaiheen meidän elämässä.

Millainen oli sinun vuotesi? Vuoden kohokohdat ja kurjimmat hetket?

Huomenna olisi aika tehdä uudenvuodenlupaukset. Haluatteko kuulla, mitä me lupaamme?

-Karoliina-

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (20)

Karoliina
21/20 | 

Mulla on ollut mun elämän rankin vuosi. Ero, 2 lapsen kanssa yksin jääminen, opiskelujen aloittaminen äitiysloman jälkeen. Opiskeluissa käynnissä viimeinen vuosi, tosin kirin viime vuoden äitiyslomalla rästiin jääneet kurssit nyt syksyllä kiinni. Hullua, mutta pakkopakko valmistua nopeasti. Mä vaan niiiiiin toivon, että ensi vuosi on paljon helpompi ja mukavampi.

22/20 | 

Huippu juttuja on ollut oma blogi ja sinne tulleet lukijat. Osa on jo ystäviäkin.
27.12. Vietimme mieheni kanssa yhdessä olomme/elomme 23v. päivää. Apua, mihin tämä aika menee? Lapsillakin on mennyt kivasti koulussa, suureksi osaksi hyvien opettajien takia :)
Kaksi huonompaa juttua tulee oikeastaan vain mieleen. Työ on ollut koko vuoden normaalia rankempaa ja siitä saatava raha on ollut tiukilla. Muuten tämä vuosi on ollut parempi kuin muutama edellinen.
Hyvää uutta vuotta teille kaikille kolmelle ihanuudelle ♥

Sanni
23/20 | 

Vuoden rankin vaihe oli esikoisen koliikista selviäminen. Parisuhde joutui koville ja puoleen vuoteen omaa aikaa ei ollut oikeastaan ollenkaan. Paras kuu oli joulukuu, sillä sain tietää odottavani toista lasta! En tiedä mitä näin pienestä ikäerosta tulee (1v 8kk), mutta mieli on korkealla ja tämä lyhyt ikäero on unelma, jota emme malttaneet olla toteuttamatta! :)

Todellakin haluan kuulla teidän uuden vuoden lupauksista!! Itselläni on myös yksi mielessä: ole vieläkin kärsivällisempi ja muista että sinulla on jo kaikki mitä onnelliseen elämään tarvitsee!

tätioranssi
24/20 | 

Muutoksia muutoksia..

Ja jotai pysyväääkin.

Vuonna 2013 osallistuin naistenkympille toukokuussa ja syyskuussa toiselle kympille. Ilmoittauduin molemmille uudestaan. Tänä vuonna toukokuussa ja syyskuussa olin niin pahassa flunssassa etten ole aikoihin ollut! Jäi väliin.

Pysyin samassa työpaikassa. Liikunta jäi vähiin kummallisten kipujen takia lihaksissa vaikka kävin koko kevään hierojalla..
Koin kesällä uskomattoman matkan jenkkeihin jota muistelen vielä pitkään.
Päätin joulukuussa lopettaa kokonaan bloggaamisen ja keskittyä ihan johonkin muuhun.

Aloitan uuden elämän taas huomenna ja lupaan venytellä ja liikkua etten jämähdä paikalleni ja sairastu. Lupaan tehdä työni hyvin ja olla ihmisiksi kunnes täytän 40...

25/20 | 

Näitä vuosikoosteita tehdessä muuten vasta tajuaa, miten paljon yhdessä vuodessa ehtii ja miten viime tammikuusta tuntuu olevan jo ihan ikuisuus! Meidän kuluneen vuoden kohokohdat olivat ehdottomasti koko perheen matkat Lontooseen ja Roomaan, helteiset kesäpäivät rannalla ja ystävien kanssa, kaksi (!) tyttöjenreissua Tallinnaan, kesäpäivät maalla ja se, miten pojasta on yhtäkkiä tullut niin iso ja taitava (tämä tosin myös haikeaa, sniiff!). Ikävimpiä muistoja ovat oma ja lapsen sairastelu, pätkätyöstressi sekä ne kaksi viikkoa kesäkuussa, jolloin podimme ärhäkkää vesirokkoa. Onneksi hyvien muistojen lista on paljon pidempi - ja toivottavasti sama jatkuu myös tulevana vuonna!

26/20 | 

Ehdottomasti parasta tässä vuodessa on ollut toisen lapsen syntymä. Pitkän pohdinnan jälkeen aloitin siskoni kanssa blogin kirjoittamisen, olen vasta aloittanut, mutta tähän asti se on ollut kivaa puuhaa. :) Hyvää ja onnellista uutta vuotta teille kolmelle :)

ulla
27/20 | 

Oh hoh... luin ton sun sokerikohu jutun.. uskomatonta. Miksi lapset koukutetaan sokeriin :( . Todella törkeää oikeesti. Eli normipaketteja vaan sitten lapsellekin. Muroja ei muuten olla ostettu ikinä kotio :D

Maria
28/20 | 

Oot kyllä supernainen! Tsemppiä paljon! :)

Melina
29/20 | 

Toki olisi ihanaa kuulla mitä Kolmistaan jengi lupaa vuodelle 2015. :)
Olette ihan parhaita!

Oma vuoteeni mahtui paljon pahaa oloa, sairastelua, surullisuutta, vastoinkäymisiä... mutta myös asioita jotka toivat iloa. Ihania pieniä asioita ja ystäviä.

http://mmmelinanblogi.blogspot.fi/

34/20 | 

Se on kyllä totta, että nuo minit kasvavat yhdessä vuodessa niin hurjasti! Ihanaa ja toisaalta haikeaa!
Mukavaa vuotta :)

tätioranssi
38/20 | 

Repäsin sitten vuoden viimeisenä päivänä ja oli pakko ostaa uudet silmälasit. Tästä se vuosi alkaa!

tätioranssi
39/20 | 

Rikoin siis vanhat, vahingossa... Hups. Oli kyl aikakin vaihtaa

Karoliina
40/20 | 

Kiitos! Saitte mulle hymyn huulille :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat