OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi voi! Meidän oli tarkoitus viime vuoden tapaan viettää vappu tuttavaperheemme kanssa, mutta koska meidän sakki oli vielä toipilas, jäimme eilen kolmisin kotiin.

Meitä kaikkia harmitti aikalailla. Luvassa olisi ollut ilta meidän kaikkien mieleen.

Lupasimme kuitenkin F:lle, että hän saa kutsua tuttavaperheen lapset meille pian kylään, ja voimme silloin viettää post-vappua asuineen päivineen.

Yritimme kuitenkin kaikesta huolimatta luoda juhlatunnelmaa vähän eilen kotiimme. Tarjoilu oli tällä kertaa vaatimaton, mutta onneksi sentään jaksoin paistaa muutaman munkin :) Tai siis munkkikökkösen. Glueenittomissa munkeissa kun pitää valita, haluuko kauniita vai meheviä munkkejä. Päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon.

Ja ilmapallojakin hommattiin, tietty. Munkit tein muuten jo hyväksi koetusta Kaakao kermavaahdolla -blogin pullataikinasta, jonka jätin niin löysäksi, että tiputtelin rasvaan vain taikina könttejä niitä sen enempää muotoilematta.

Kuinka teidän vappuaattonne meni? Eskolla on vielä vähän kuumetta, minun kuumeeni jo onneksi laski. Vielä kun saisin ääneni takaisin, tällä pihinällä puhuminen on aika kurjaa. F tosin lohdutti, että olen nyt kuin Ariel, jonka äänen varasti Ursula :)

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (13)

1/13 | 

Me käytiin tivolissa pyörimässä ja treffattiin toisen vauvaperheen kanssa. Aika rauhallisesti meni siis! Mutta oikein kivasti kumminkin. :) Tänään olisikin tarkoitus tehdä pientä kävelyä keskustassa ja tietty ostaa ne kevään/kesän ekat jätskikiskajätskit!
Post-vappu on tosi jees! Ei se oo niin päivän päälle. :)

Arja
2/13 | 

Olemme olleet vapaa-ajanasunnolla kevätsiivouksessa. Ikkunat jo oikein loistaa! Nyt vuorossa nurmikoiden ja kukkamaiden kunnostus.
Monenlaista lintujen laulua pitää välillä kuunnella. Joutsenia on rannassa ja ajoittain pitävät kovaa meteliä. Täällä on ihana rauha (ihmisistä).
Tänä vappuna ei meillä ole mitään ko juhlaan viittaavaa paitsi Suomen lippu liehuu korkealla.

Riina
3/13 | 

Onko jollain teistä keliakia? Kuulisin mieluusti lisää gluteenittomia reseptejä, jos niitä on plakkarissa... :)

Annika
4/13 | 

Meillä munkkikökkösiä kutsutaan ufoiksi ;) Mummani on tehnyt ihan nuoruudestaan asti vappumunkit tuolla tyylillä, että taikinaklöntit tiputetaan rasvaan ja katsotaan minkä muotoisia ufoja sieltä sitten tulee! Maistuvat joka vuosi yhtä taivaallisilta, ja pienenä oli hauskaa keksiä, mitä eläimiä tai muotoja munkit esittivät.

Mukavaa viikonlopun jatkoa ja kesän odotusta koko poppoolle!

mmjulia
6/13 | 

Olisi kiva kuulla millä ohjeella teit munkkeja? Meidän hieno gluteeniton yritys kaatui siihen, että munkit vaan hajosivat öljyyn miljooniksi pieniksi muruiksi. 8/
No. Tehtiin sitten ommupiirakkaa. :D

Karoliina
9/13 | 

Ei ole todettu testillä, mutta lääkäri (ja minä) epäili keliakiaa. Olen ollut nyt 1,5 vuotta gluteenittomalla ruualla...tosin mietin, palaisinko takaisin normiruokavalioon. Googlaapa "kolmistaan gluteeniton". Sieltä löytyy kaikki gluteenittomat vinkkini.

Karoliina
12/13 | 

Tuossa postauksessa on linkki Kaako kermavaahdolla -blogin pullataikinaan, josta siis tein munkit. Paistoin kookosrasvassa.

Jenny
13/13 | 

Voi, empä oo tajunnut että tollaisiakin munkkeja voi tehdä. Aina kiroan munkkirinkuloita pyöritellessä kun ne ei oo kaikki saman näköisiä,- ja muotoisia.. Äitini tekee pieniä ja paksuja ja mä teen isoja ja ohuita (kuulemma samanlaisia kuin isoiso mummini) :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013