// Kaupallinen yhteistyö: Desenio //

P8075064.JPG
P8075064.JPG

P8075087.JPG
P8075087.JPG

P8075090.JPG
P8075090.JPG

P8075056.JPG
P8075056.JPG

P8075059.JPG
P8075059.JPG

 

Meillä on tämän kesän inventaarioprojektin lisäksi ollut meneillään pienimuotoisia sisustusprojekteja. On freesattu olkkaria (näette myöhemmin), tehty pikkuriikkisestä vessasta astetta mukavampi (näette sen myös myöhemmin) ja kohennettu F:n huoneen ulkonäköä. Koko F:n huoneen projekti alkoi tästä ja nyt ennen koulujen alkua hommaa jatkettiin sänkyseinän koristelulla.

F:llä on selvästi ollut viimeisen vuoden aikana omana tavoitteena tehdä huoneesta omannäköistään. Enää ei kelpaa monikaan äidin ehdotus, vaan värit, esillä olevat tavarat ja tyyli alkaa näyttää kuukausi kuukaudelta enemmän vain neidolta itseltään.

Kun vahvistin kesällä yhteistyön Desenion julisteiden kassa, selailin julistevalikoimaa sohvalla läppäriltä. Tavoite oli löytää meidän olohuoneen seinälle vähän väriä entisen musta-valkoisen linjan tilalle. Minulle on tullut himo tehdä kodista vähän värikkäämpää. Tai no jos ei aivan värikästä, niin ainakin pehmeämpää. Tuntuu, että ehdoton mustavalkoinen kausi on nyt viimein ohi. Mutta niinpä siinä vain kävi, että kun itse yritin etsiä julisteita, olan yli kurkkinut lapsonen alkoi ihastuksissaan kiljua omien suosikkijulisteidensa kohdalla ja lopulta päätettiin, että F:n valkeat seinät kaipaavat enemmän kuvia kuin meidän olohuone.

Annoin tyttärelle vapaat kädet valita huoneeseensa juuri ne julisteet, jotka itse halusi. Ajattelin, että seinästä tulisi värien ilotulitusta, mutta kun aloimme laittaa julisteita seinään, huomasin, että tyttären värisilmä olikin ollut pettämätön. Kaikki kuvat sointuivat toinen toisiinsa ja valmis seinä näyttääkin herkkuhattaralle vaaleanpunaisine ja mintunvihreine sävyineen.

Emme alkaneet porailla noin montaa kehystä seinälle, vaan iskimme julisteet kiinni teipillä. Seinästä tuli meidän molempien mielestä aivan ihana. Yllätyksekseni huoneen korkeus tuli myös paremmin esille julisteiden avulla. Kun kuvat kipusivat pitkin seinää ylöspäin, myös tilan tunne muuttui.

Jos sisustus- ja julistehimo alkoi kasvaa sielläkin suunnalla, tässä varteenotettava vinkki. Koodilla KOLMISTAAN, saat -25% alennuksen Desenion tuotteista* 7.-9.8 tehdyille tilauksille. Joten ole nopea ja klikkaa tänne. Koodi voimassa siis vain torstaihin asti!

Ihania sisustushetkiä!

-Karoliina-

*alennus ei koske kehyksiä ja handpicked- ja collaboration-julisteita

F:n seinällä olevat julisteet löytyvät Deseniosta nimillä:
Grey Bunny // Pug Puppy // Candy Cactus // Watermelon Aquarelle //
The Smallest Cats // Bambi // Kitten // Gone fishing // Greu bunny // Cotton candy // Hey sugar  

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
Heinäkuu
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat