Asu: lappuhaalarit, t-paita ja lenkkarit

Merkki: lappuhaalait, R-Collection* // t-paita, R-Collection* // lenkkarit, Adidas*

Hankintapaikka: Olen saanut R-Collectionin vaatteet blogin kautta, mutta helpoin tapa hankkia ne on merkin oma nettikauppa. Lenkkarit ovat parin vuoden takaiset Zalandosta, yhteistyön kautta tulleet nekin.

Käyttöönottotoimenpiteet: -

Käyttökohde: Mä rakastan lappuhaalareita. Minusta on ihanat, kun on rennon tyttömäiset pöksyt, jotka eivät kiristä. Kun sain valita R-Collectionin mallistosta, valikoitui nämä housut heti mukaani, koska tiedän käyttäväni haalareita arjessa. Housut tulivat siis arkikäyttöön. T-paidan halusin siksi, että kaapissani on lovi perus-t-paidalle. Lenkkareita olen pitänyt ahkerasti arkitallauksessa aina, kun säät ovat vaan sallineet.

Hankinnan kannattavuus: Valkoinen, hyvin istuva t-paita ei voi olla koskaan moka. Lenkkarit ovat osoittaneet taas käytössä sen, että niillä on supermukava kävellä. Väri tosin voisi olla käytännöllisempi, yhdisteltävämpi. Lappuhaalareihin puolestaan rakastuin ensi vilkaisulta. Tykkään maalarihenkisestä väristä, sekä haalareiden yksinkertaisesta ilmeestä. Tosin olisin kaivannut haalareihin vyö(laukku)lenkit. Unisex-kokoa paremmin mulla päärynäkroppaan voisi toimia paremmin naisten malli, vaikka tämäkin on aivan ihana. Reidet ja pylly tarvitsee mulla koon M, mutta yläosasta M-kokoinen läppä jää vähän pussille. Muuuuutta. Se on pientä, koska onhan nämä pöksyt ihan ihanat.

-Karoliina-

Kuvat: Noora Näppilä

*saatu tuote

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat