P1010802 (1).JPG
P1010802 (1).JPG

P1010805 (1).JPG
P1010805 (1).JPG

P1010780 (2).JPG
P1010780 (2).JPG

Kaikki karsimioppaat kehottavat luopumaan tavarasta. Että onni tulee, kun koti tyhjenee.

Ja olenhan minäkin tuolla ajatusmallilla paljosta luopunut. Ja arkionnellisuus on lisääntynyt, kun kaapista ei pursua kama ja tietää, missä rahapussi, kengät tai hiuslakka on. Silloin, kun niillä on se oikea paikka ja tavaraa on tarpeeksi vähän per hylly.

Mutta. Samalla, kun olen purkanut tavaroita muuttolaatikoista uuteen kotiin, on onnellisuus myös lisääntynyt tavaran määrästä. Nimittäin kun saan ympärilleni omat kirjat, ne kirppikseltä löydetyt kahvikupit, F:n askarteleman koristeröllin, joka kodissa mukanani kulkeneen hymytyttöpatsaan, siskon 6-vuotiaana tekemän Tiffany-lasipeilin ja vaihtopaitoja enemmän kuin kolme, tulee fiilis, että asunto alkaa tuntua vähän enemmän kodille.

Ei ole kuulkaas helppoa muuttaa toisen kotiin. Ja tehdä siitä omaa, yhteistä. Silloin se, että saa laskea illalla silmälasit mummolta peritylle vuonna 1939 Jyväskylästä ostetulle puupenkille merkitsee enemmän, kuin osasi edes kuvitella. 

-Karoliina-

Kommentit (2)

kirsihannele
3/2 | 

Kyllä, koti on siellä missä on omat tavaratkin ja ne rakkaat ihmiset, jotka perheeseen kuuluu!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat