OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oletteko huomanneet, että suurin osa kaikkein suosituimmista lastenvaatemerkeistä keskittyy erityisesti unisex-vaatteiden valmistukseen ja myyntiin?

Itsekin haluaisin pukea F:n ennemmin vaikkapa farkkuihin ja kollaripaitoihin kuin rimpsuhameisiin, mutta tyttäreni itse on asiasta toista mieltä.

Siksipä minusta onkin ollut aivan mahtavaa – ja jopa piristävää – kun Mainio on kaikkien tyylikkäiden unisex-vaatteidensa ohella ymmärtänyt valmistaa myös vaatteita näille neideille, joiden aamu menee pilalle, jos päälle ei saa vetää pinkkiä, rimpsua, kimalletta, liehuvaa helmaa tai ainakin JOTAKIN edellisistä.

En tietenkään sano, etteikö vaikkapa nämä F:nkin kaapista löytyvät pinkit Silmu-housut tai vihreä, röyhelöinen Tyyni-paita menisi pojankin päälle. Tarkoitan vain, että olen iloinen siitä, että Mainiolla ei ole unohdettu tyttömäisiä tyttöjä kokonaan. Koska: Miksi unisex tarkoittaa niin usein poikamaista? Tyttöjähän me modernit vanhemmat olemme yrittäneet pukea perinteisiin poikien vaatteisiin jo pitkään, mutta miksei poikia ole nähty vielä useinkaan pinkissä tai kukallisessa. Legginsejä olen kyllä alkanut nähdä jo monien poikienkin yllä.

Ehkä se on niin, kuten Oi mutsi mutsi –Elsan kanssa viime viikolla juttelimme, ettei lasta voi toisaalta – vaikka vanhemmat kuinka yrittäisivät kasvattaa lapsestaan sukupuolineutraalia – pakottaa tykkäämään unisex-tuotteista tai sukupuolistereotypioita ravistelevista leikeistä. Jos Kaamos haluaa viereensä nukkumaan Cars-lelunsa ja F kulkee päivät kruunu ja Tuhkimo-puku yllään pyytäen kutsumaan itseään teidän korkeudeksensa, on sekin ihan fine.

Nyt myös sinulla on mahdollisuus saada tytölle (tai pojallesi) Mainion vapaavalintaiset lastenlegginsit ja -mekko/tunika. Tämän aamun asukriisi vältettiin muuten juuri kyseisellä asukokonaisuudella. Aluksi vastakkain olivat keijusiivet (F) ja farkkuhaalarit (minä). Onneksi kaapista löytyi asu, joka miellytti meitä molempia.

Kommentoi tähän alle lapsesi (tai vaikkapa sen kummilapsesi) lempiväri – sukupuolesta riippumatta – ja olet mukana arvonnassa.

Arvonta-aikaa on perjantaihin 10.10.2014 klo 21.00 asti. Leggari- ja mekko/tunikavaihtoehdot löytyvät muuten esikatseluun täältä ja täältä.

Onnea taistoon :)

-Karoliina-

P.S. Rasti seinään: F halusi laittaa saman mekon jopa huomenna hoitoon...Ehkä yhteinen sävel on löydetty!

*Mainio-asu ja PO.P+Kavat-kengät saatu

Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (236)

Juulia
3/236 | 

1,5 vuotiaalla ei ihan vielä taida olla selkeää lempiväriä. Muta kaikki kirkkaat ja värikkäät vaatteet ovat ihania lapsen ja äidin mielestä.

Heini
9/236 | 

Löysin blogisi kautta ihanan vaatemerkin. Mainio tuli heti käyttöön :). KIITOS!
Kummilapsen lempiväri taitaa olla turkoosi.

Sanna
14/236 | 

Meidän pian 2-vuotiaalla tytöllä ei tietääkseni ole varsinaista lempiväriä vaatteissa... Kaikki kissat, koirat, puput ym. otukset ovat aina plussaa. :D

Äiti mieluusti pukee kaikenvärisiä vaatteita - myös sinistä, koska se sopii lapsen ihonväriin... toisin kuin vaaleanpunainen ja pinkki.

Ja Mainion vaatteet <3 Rakastan.

maiju
17/236 | 

Tyttö rakastaa harmikseni pinkkiä,mutta onnekseni myös mustavalkoista raitaa:)Pojan lempivärejä ovat kaikki aina kirkuvan oranssista taivaan siniseen.

Karoliina
18/236 | 

Pikkutyttö ei vielä itse taida osata sanoa lempiväriä mutta äiti kyllä tykkää pukea pinkkiin :)

Nita
20/236 | 

Pinkki ja musta ehdottomia suosikkeja, mutta kaikki kirkkaat värit (päivästä riippuen) käy. Ja kuten F:lläkin, myös meidän mussukoilla mieluiten päälle menisi rimpsuhelmamekko..

Sini
23/236 | 

Poika 2-v rakastaa punaista ja harmaata. Tässä tapauksessa taitaisi tunika matkustaa siskon tytölle 2,5-v jonka lempiväreistä löytyy pinkki ja lila ainakin.

Maissi
25/236 | 

3,5v tykkää vielä pinkistä, mutta eskarilainen haluaa jo sinistäkin. Lila käy molemmille.

27/236 | 

Meidän tyttö ei osaa vielä erityisesti mistään pitää (8kk), mutta kaikki värikkäät menevät mielellään päälle ja Mainioltakin jotain neitosen päällä jo ollut. :)

Anne
30/236 | 

Kaikki kimaltava on meidän neidin suosiossa ja väreistä kirkkaat, etenkin pinkki ja vihreä! Vaaleanpunaiset vaatteet on olleet meillä ehdottomassa ostokiellossa, mutta tänään jouduin taipumaan v.pun.talvikenkiin kun ne oli niin hitsin halvat ;)

Jenni
31/236 | 

Mun tyttö vähän vajaa 6kk ei vielä lempiväriään tiedä, mutta äiti tykkää lapsellaan simppeleistä tyylikkäistä vaatteista joissa on jotain jujua ja mainiolta niitä ainakin löytyy <3

Pauliina
32/236 | 

Poika ja vihreä. Koko perhe pukeutuu vihreään. Ei toki aina ja samaan aikaan, mutta se väri käy kyllä niin pojalle, miehelle, tytölle kuin naisellekin. Nuo lasten legginssit ovat muuten mainiot! ;)

Kaisa
33/236 | 

Pinkkihän se 3-vuotiaan lemppari on, mutta onneksi (toistaiseksi) muukin kelpaa päälle.

eveliina
34/236 | 

Kummityttöni lempiväri on kummitädin (ja varmasti tytön äidinkin) ihmetykseksi harmaa!

38/236 | 

Olen yrittänyt olla harrastamatta minkäänlaista aivopesua, mutta jatkuva ei-pinkkiin ja ei-rimpsuihin pukeminen tuottaa ilmeisesti jonkinlaista tulosta. Tyttö valitsee mieluiten päälleen mustaa ja muuta hillittyä. Ehdottomasti mukana arvonnassa!

Fanni
40/236 | 

Mukaan arvontaan. Mainion vaatteisiin ollaan meillä aivan ihastuneita! Pojalle hauskoja legginssivaihtoehtoja on mukavasti :).

Karoliina
42/236 | 

Tytöllä pinkki tai liila.

Pojalla ikää niin vähän, ettei häneltä viel kysellä, mutta hänet tykkään pukea värikkäästi. Vihreää, keltaista, punaista.

Sitä en käsitä, miksi poikien vaatteiden pitää (ainakin niissä halpismerkeissä, joihin mulla on varaa) olla sinisiä tai tummia. Missä kaikki kauniin kirkkaat värit? Yritän taistella tätä vastaan, vaikka hakemassa jotain sopivaa tyttöjen puolelta ;)

Mirkka
44/236 | 

Mun 5v pojan lempivärit on tällä hetkellä sininen ja punainen (nuorempana oli pinkki :-)

45/236 | 

Meidän epulle (tytölle) kelpaa kaikki. Saattaa pukea ulos päällensä pikkuveljensä ruskean välikausihaalarin tai siniset collegehousut. Lempparivärit vaatteissa ovat pinkki, turkoosi ja mustavalkoinen.

AnnaMaria
46/236 | 

Tällä hetkellä meidän tyttö taitaa tykätä eniten punaisesta. Mutta jos vaatteessa on minkä tahansa eläimen kuva, ei värillä ole lainkaan merkitystä ;)

LauraT
47/236 | 

Meidän 2,5-vuotiaalla ei taida vielä olla varsinaista lempiväriä. Hän tykkää erityisesti kirkkaista väreistä, kukista ja eläinkuvioista. Toistaiseksi äiti on saanut vielä päättää mitä päälle laitetaan ja hyvä niin ;)

Maipe
48/236 | 

Meidän likalla (1v) ei taida olla vielä lempiväriä, mutta vastaan hänen puolestaan että keltainen.

Siniliini
51/236 | 

4 vuotiaan kummitytön ehdoton lemppariväri on vaaleanpunainen. Pieni prinsessa liihottais joka päivä tyllihameessa ja korkokengissä :D

Mirka
52/236 | 

Meillä se taitaa olla pikku neidillä Pinkki ja välillä musta. Ja Poitsulla punainen :) Olen pohtinu mistä toi musta väri on pompsahtanu taas neidin lemppareihin. Ainoa musta asia joka ei kelpaa liittyy karkkeihin :) Äiti ei ole lainkaan siitä harmissaan :D

Tyty
53/236 | 

Kummityttöni 4v lempiväri on violetti ja hän itse tykkää yhdistellä asukokonaisuuksissa raitaa ja palloa ja lisäksi t-paita pitää laittaa pitkähihaisen paidan päälle xD

Ansku
55/236 | 

Pojan 4v lempiväri on vaaleanpunainen, toisen tytön 2v pinkki. Sitten toiselle tytölle taas käy mikä vaan, valitsee yleensä sinisiä juttuja.

Sofia
59/236 | 

Taitaa olla tuollainen suhteellisen sukupuolisensitiivinen oranssi kummitytön lempiväri :-)

Elle
60/236 | 

Pikku jätkä ei vielä värien päälle ymmärrä, mutta kirkkaat värit sopivat inkkaripojalle. Sanotaan siis vihreä!

67/236 | 

Kaksivuotiaalla ei ole vielä kummoista lempiväriä, mutta kovasti prinsessahameet ja eläinkuvioiset vaatteet kiehtoo... nyt vasta alkanut tulemaan sellaista ''minä itte''- vaihetta, apuaa! :D Sanotaan nyt siis vaikka pinkki, koska onhan tuo sellainen pikkuinen prinsessa ;)

Suski
68/236 | 

Mä ja mun 1v8kk neitimupetti ollaan aikamoisia poikatyttöjä vaatetukselta. Tosin just ostin hänelle mustan röyhöhameen pinkillä ilokaitaleella! Lempiväri yleisesti ottaen on kaikki. :) Mainio on niin mainio, enpäs vielä teekään tilausta josko arpaonni suosii. :D

Ira
70/236 | 

Nelivuotias tyttäremme tykkää väreistä monipuolisesti ja vaateshoppailusta myös. Itse prinsessakammoisena olen suosinut lilaa/violettia unisex- värien ohella, mutta joutunut taipumaan myös pinkkiin, joka hänelle kyllä hyvin sopii. Mielestäni värit kuuluvat kaikille ja ripaus pinkkiä pojalla on jopa piristävää :)

Sunny
73/236 | 

8v. kummityttöni lempparivärit vaihtevat kovasti, mutta kestosuosikki lila pysyy aina :)

Liisu
74/236 | 

Kohta 2v tykkää kaikista väreistä eli laitetaan tähän äidin lemppari eli liila ;-)

76/236 | 

Tyttöni 7.v lempiväri on musta. Pienenpänä oli meilläkin prinsessa ja Kimallus in :)

marja
78/236 | 

Seitsemän vuotiaan tyttäreni lempiväri on musta. Pienenpänä oli meilläkin prinsessa ja Kimallus in :)

Anne
80/236 | 

8v kummityttöni pitää väristä kuin väristä kuhan vaan silmää miellyttää, mutta sanotaan nyt valkoinen :)

Virve
82/236 | 

Olimme tänään lähdössä lastenkonserttiin ja "pakotin" 2,5v. tyttäreni päälle farkkulegginsit. Tyttö tihrustaa itkua peilin edessä "Mutta kun minä en ole nätti." Ollakseen nätti, pitää siis yllä olla hame/mekko, mieluiten pinkki ja hyvin paljon hörhellystä. (Tällaisen tytön on saanut äiti, joka osti ensimmäisen mekon itselleen about 27 vuotiaana.) Esikoinen 5v. (tyttö) puolestaan yllätti tässä yhtenä päivä sanomalla, että on vähän on jo kyllästynyt pinkkiin. Tosin jatkoi seuraavassa lauseessa, että nyt hänen lempivärinsä on vaaleanpunainen :)

Nuppu
83/236 | 

7kk vanhan tytön lempparivärejä ovat tällä hetkellä keltaisen ja vihreän sävyt, koska ne miellyttävät eniten iskän ja äden silmää.

tinttiti
85/236 | 

Kummitytön 2v todellista lempiväriä on vaikea sanoa, kun värit menevät häneltä vielä niin kovin sekaisin :)

iida
86/236 | 

Meidän poitsu ei vielä (onneksi) osaa itse vaikuttaa siihen, mitä päälle puetaan, mutta äidin mielestä poitsulle sopii parhaiten vaaleat & maanläheiset sävyt :)

87/236 | 

Meillä 8-vuotias poika on vallan kaikkiruokainen, enkä edes siksi tiedä hänen lempiväriään. Veikkaisin punainen.

Ilona

Laura
88/236 | 

Neitonen on vasta 1,5 vuotias, joten lempiväriä on hankala sanoa. Ehkä suurimman hymyn ja waauuu-kommentin häneltä saa yksi violetti paita :)

Anna
89/236 | 

2,5v pojan viikaria ei vielä paljoa kiinnosta, mitä päälle puetaan, mutta minun mielestäni keltainen ja vihreä ovat ihania ja piristäviä värejä vaatteissa :) Näyttää naperokin kuitenkin viihtyvän vaatteissaan ja sehän on tärkeintä :)

Maisa
91/236 | 

2-vuotiaalla tytölläni ei tietääkseni ole erityistä lempiväriä:) äiti pukee milloin kirkkaita värejä ja milloin mustavalkoista, kaikki käy tytölle ainakin vielä. :)

heili
93/236 | 

Kyllä se pinkki tai violetti on meidänkin 2-vuotiaan lemppari, mutta usein käy harmaa tai mustakin äidin mieliksi.

96/236 | 

Meidän viiden viikon vanha poika ei osaa vielä lempiväriään kertoa, mutta äidin lempparit on musta, valkoinen ja keltainen.

Nina
98/236 | 

Kyllä se meidän pikku voppeleilla on selvästi vaal. pun/ pinkki kun rulettaa edelleen. Mukana arvonnassa!
Terv. Nina

Henna
100/236 | 

Täällä 10kk poju, ei vielä itse osaa päättää lemppari väriään, mutta äidin suosikki väri pojan päällä ehdottomasti oranssi! :)

Veera
105/236 | 

Meidän taloudessa asuu "harakka", jonka lempiväri on lähinnä glitteri :)
Onneksi vaaleanpunainen, kimalle ja röyhelö lämmittävät omaakin mieltä, ne vain "kuuluvat" tuohon viisivuotiaan tytön elämään, joten suuremmilta pukeutusväännöiltä on meillä säästytty.

Eikä pelkkä väri, sillä mallikin kertoo lapselle asusta paljon. Meillä käytettään "pinkin ja glitterin" lisäksi paljon mustavalkoisia mekkoja. Ompelen niihin, kun itse kerran teen, runsaita pussihihoja tai kuminauharypytetyjä kauluksia ja vyötäröitä. Ei tarvitse olla niin alleviivattua "disney tyttöyttä" ollakseen tyttömäistä. Farkkuhaalaritkin meillä on, mutta sitä tyttöjen mallia.

mari
108/236 | 

Lempiväri vaihtelee sen mukaan minkä vaatteen haluaa päälle pukea:) eilen se oli violetti.

109/236 | 

Meidän 2vee kaksospojilla ei vielä lemppareita ole, mutta itse puen heitä kaikkiin mahdollisiin väreihin. Paitsi vaaleanpunaiseen :D

Johanna
110/236 | 

Minéan lempiväri on pinkki, pinkki ja pinkki... Äitin tukankin kuulemma pitäisi olla pinkki! :)

jenna
111/236 | 

meidän neiti 7kk ei vielä osaa itse päättää lempiväriään mutta äiti tykkää pukea keltaista :)

Iina
112/236 | 

4,5v pojan lempiväri on keltainen ja äitikin tykkää keltaisesta. 5kk ikäiselle tytölle tykkään käyttää neutraalia(yleensä tummaa) alaosaa ja yläosaan värejä;keltaista,oranssia, punaista ja myös pinkkiä ;)

Noona
113/236 | 

Pikkutyypillä ei vielä taida olla lempiväriä, mutta kirkas punainen ja toisaalta taas hillitymmän vaaleat sävyt ja hauskat printit miellyttävät äitiä. Täytyy nauttia tästä ajasta kun lapsen saa pukea vielä oman makunsa mukaan :D

Suski
114/236 | 

Luulen 5-vuotiaan kummityttöni lempivärin ja muutkin kiinnostuksen kohteet vaihtelevan aina vähän päivän fiiliksen mukaan, mutta kyllähän se pikkuprinsessa tulee esiin varsinkin vaatteita valittaessa; pinkkiä, lilaa ja kimallusta! Joka kerta kun näemme, tulee usein kehuttua tytön vaatteita kauniiksi, ja useimmiten vastaus kuuluu ylpeästi "valitsin nää ite!" ♥

Kati
115/236 | 

Tyttö pitää mustasta & valkoisesta ja poika kaikista muista paitsi ei pinkistä.

Maria
116/236 | 

Keakusteltiin tytön kanssa asiasta viime viikolla ja neiti totesi että hänen lempivärinsä on sateenkaari :D aika poliittinen vastaus, mutta myös totta, kaikki kelpaa (kunhan on liehuvat helmat..)

Bluebirdy
120/236 | 

Meidän kaksveen (tyttö) mielipide lempiväristä on hyvin ailahtelevainen, mutta tällä hetkellä se vaikuttaisi olevan sininen. Toki kaikki pinkki osuu silmään ja aiheuttaa ihastunutta huokailua ;)

Tuulia
124/236 | 

Tytölle käy vielä tässä vaiheessa väri kuin väri..mutta usein päältä löytyy erilaisia kirkkaita värejä tai pastellin sävyjä..vaaleanpunainen, mintunvihreä...

Heidi
128/236 | 

6v. tytön ehdoton lempiväri on pinkki. 2v. poika on enemmän kuvista kuin väreistä.

Marianna
131/236 | 

Joulukuussa kolmevuotta täyttävä tytär on sitä mieltä, että punaista sen olla pitää!

Laia
134/236 | 

Väritystouhuissa eniten käytössä on sininen kynä. Ehkäpä siis se on 1v 7kk pojan suosikki :)

Heidi
135/236 | 

Kaikki kirjavat vaatteet kaivetaan kaapista ensimmäisenä. Niissä yleensä sitä pinkkiäkin niin oiskohan se sit lempiväri :)

Satu
143/236 | 

Tyttö 3 vuotta ja pinkki, mutta onneksi menee vielä läpi puuteriroosa, valkea ja laventeli joita äiti valitsee :) Poika 5 vuotta pukeutuu neutraaleihin väreihin, eikä ole kiinnostunut niinkään väreistä. Muutama pääkallo saakin vilahtaa ison pikkupojan vaatteissa :)

Laura
147/236 | 

Meidän molemmat neitokaiset (4&5v) tykkäävät eniten pinkistä. (Ja muistakin "tyttöjen" väreistä.)
Välillä saa vääntää kättä aiheesta "Ei ole olemassa tyttöjen tai poikien värejä." Loppujen lopuksi päästään (yleensä) yhteisymmärrykseen, kunhan saa pukea päällensä mekon tai leggarit&tunikan. Ei voi aina ymmärtää tämmöinen "housunainen" tätä. :D

On muuten ollut aivan ihana uusi tuttavuus tämä teidän blogi! :)
Varsinkin lukihäiriö-kirjoitus lämmitti toisen lukihäiriö-naisen sydäntä.
Yläasteen englanninopettajan lause on kummittelee vielä 12vuoden takaa: "Voi kun olisi kastelukannulla jolla sitä oppia vois sinun päähä kaataa." Meinasi "kovistytölle" tulla tippalinssiin. Jo äidinkielessä kisa ja kissa, olut ja ollut yms menivät sekaisin. Englanninkielen opiskelussa kaikki oli vielä 10 kertaa vaikeampaa... :/
Tuli niiin hyvä mieli lukea toisen/toisten saman kokeneen ajatuksia. Kiitos!!!♡

Ihanaa syksyä teille! Ps. Ootte Eskon kans mun suokkarit Iholla-tyypit. :)

Kauranen
148/236 | 

5v poika on aina rakastanut punaista, se on siis hänen lempivärinsä! :)

7v tytön lempiväri on musta <3

Empula
153/236 | 

Alle 2v. poika ei osaa vielä kertoa, mutta haluaa päälleen keltaista tai muuta kirkasta jos pääsee valitsemaan.

Ruusu
156/236 | 

Violetti, hopea, kulta ja kaikki kimalteleva. Siitä huolimatta kaikki muutkin värit onneksi käyvät.

M*
158/236 | 

Tyttöni (kohta 3v) lempiväri on "possunvärinen" ja musta. Kaikista muista väreistä puhutaan jonkin värisenä (esim auringonväri, lumen väri) paitsi mustasta. Itse en ole erityisesti mustan fani, mut näillä mennään!

Anna
159/236 | 

Meillä on Mainion kaksi haalaria käytössä kohta 1- vuotiaalla.Tytöllä ei taida olla vielä lempiväriä,mutta me ollaan kaikkiruokaisia värien suhteen:)

ttuima
161/236 | 

Meidän tytölle sopii tosi moni väri, mutta tällä hetkellä lemppari on korallinpunainen.

Anna Aurinko
162/236 | 

Varsinaista suosikkiväriä ei kummallakaan lapsella tunnu olevan, mutta suosikkivaatekappale on tytöllä sininen ja pojalla keltainen.

hheidi
163/236 | 

Mun kohta-9-kk tyttö ei oo vielä osannu sanoa lempiväriään, mutta ei protestoi, kun äiti pukee harmaaseen, punaiseen, keltaiseen, valkoiseen tai pinkkiin. :)

jenna l
164/236 | 

Violetti tuntuu olevan aika suosittu. Sitä esiintyy myös suuressa osassa munkin tytön vaatteita :)

Mari
165/236 | 

Poika, kohta 2v. Hänellä ei vielä lempiväriä. Mutta äitinä tykkään pukea hänelle esim.sinisen ja vihreän erisävyjä.. Mut emme pue jonkin tietyn muotin mukaan.. Fiiliksellä menemme! Ja kiitos sinulle ihanasta blogista. :)

Henna
167/236 | 

Vanhimman lapseni (poika) lemppariväri on musta, keskimmäisen (tyttö) ihan all-time-lemppari on "pinkkinen" ja 1,5v tyttö pukee vielä mielellään kaikkia värejä mitä äiti tarjoaa ;)

Oon aivan rakastunut Mainion vaatteisiin, niitä meiltä muutama kappale löytyy ja juuri tänään tein tilauksen uuden malliston ihanista kuteista <3

Sue
169/236 | 

Neitille kirku- ja neonvärejä :) Äiti yhdistelee niitä mustaan ja harmaaseen, tuonkin Fn asun molemmat osat yhdistyisi kirkuviin väreihin hienosti!

epu
172/236 | 

Ylläripylläri: 3-vuotiaan tyttäreni lempiväri on vaaleanpunainen, mutta musta tulee hyvänä kakkosena! Leikkimökkinsä halusi maalata tällä yhdistelmällä.

ElinaM
173/236 | 

Yksivuotiaan poikani puolesta saan äidin voimalla päättää lempiväriksi ompunvihreän ja harmaan :) Myös musta ja oranssi miellyttävät silmää ja oranssi tuo väriä tähän harmaaseen syksyyn.

hanna
174/236 | 

Meillä pojan suosikit on limenvihreä ja harmaan eri sävyt, punainenkin on mieluisa etenkin paitoja vallittaessa :)

Eliisa P.
175/236 | 

Vauva ei vielä tiedä lempiväriään, mutta puemme häntä intuitiivisesti harmaaseen ja violettiin.

Hanne
176/236 | 

Tyttö ottaa pinkin ja poika vihreän tai sinisen, vaikka kuinka tarjoaisin toisinkin päin

Annikainen
181/236 | 

Meidän muksu tykkää pandoista, joten vastaisikohan tähän sitten musta-valkoinen.;)

Ninsku
182/236 | 

Isomman lempivärejä on keltainen, punainen ja oranssi. Nuoremman sininen ja pinkki

Hansu
184/236 | 

Kummityttöni lempiväri on ehdottomasti se kaikista tyttömäisin eli pinkki. Koskaan tuota väriä ei ole erityisemmin tytölle ostettu, mutta niin kauan kun neiti on oman mielipiteensä osannut osoittaa on pinkki kyllä ollut selkeä ykkösväri niin vaatteissa kuin muissakin asusteissa ja esineissä. :)

Hertta
195/236 | 

Keltainen!Tämä huomio tulee siitä,kun Tyttö 1v3kk valitsee aina keltaisen vahaliidun,kun piirtelemme yhdessä.

Aino
196/236 | 

Poikani lempiväri taitaa olla sininen tai vihreä. Palkinnon antaisin kuitenkin vuosikkaalle tyttärelleni!

Hiisukas
203/236 | 

Pojan suosikki on sininen ja turkoosi, tyttö vielä niin pieni ettei lempiväriä

anni
210/236 | 

9v tytön lempiväri on violetti ja tuolla 3v tytöllä vaihtelee päivittäin. Eilen oli sitä mieltä, että ei tykkää meidän valkoisesta autosta vaan "havittelisi sinistä autoa, kun sininen on mun lemppari".

Ellu
211/236 | 

Pojalla 1 v 7 kk ei taida vielä olla selkeetä lempiväriä, mutta toisaalta hän hokee, että monet asiat on punaisia tai sinisiä, että varmaan sitten ne on myös lempparit. :)

aada
212/236 | 

Tyttärellä ei ole vielä mielipidettä väriasioista, mutta äiti tykkää kyllä eniten vihreästä ja turkoosista. Kyllä se pinkkikin menee!

Onneli
213/236 | 

Meillä on kolme neitiä, joilla on kolme yhteistä lempiväriä: punainen, valkoinen ja violetti.

Manna
220/236 | 

Nooh poikahan itse on vasta alle 2vee, joten hankala sanoa hänen lempiväriään
mutta jos äippä saa päättää, puen hänen ylleen mustaavalkoista, harmaata, sinistä.
Siis kaikkia tuollaisia perusmaanläheisiä värejä! Ihana arvonta!!!

Liisa
221/236 | 

Vuosi sitten olin tyytyväinen kun tyttöni ilmoitti lempivärinsä olevan keltainen. Mutta nyt, ylläripylläri se on vaalean punainen. "Äiti, onko sunki lempiväri vaaleenpunanen?"

Hansu
222/236 | 

Isomman tytön lempiväri LIILA. Ja vaatteet menisi pakettiin samaiselle 4v.synttäritytölle <3

uteP
223/236 | 

5-vuotiaan tyttäreni lempiväri vaihtelee vielä paljon päivästä ja mielentilasta riippuen. Eilen lempiväri oli kuitenkin oranssi. :) Tyttö ihmetteli, kun totesin oman lempivärini olevan musta. "Äiti, miksi muka tykkäät mustasta? Sehän on kauhea väri."

Silja
224/236 | 

Reilu 2 veellä ei vielä "omaa" lemppariväriä ole, mutta äiti tykkää pukea tyttösensä maanläheisiin väreihin jonkun piristysruiskeen kera. :)

hiluna
226/236 | 

Tyttöseni (2kk) lempiväristä ei ole tietoa. :) Mekko saisi hetken odottaa tytön kasvua, mutta leggarit menisivät pojalleni, joka vaikuttaa olevan innoissaan kaikista väreistä.

Aadanen
229/236 | 

Meidän 3-vuotiaan tytön lempiväri on ollut pienestä lähtien punainen, ja sukupuolineutraalia kasvatusta mekin suositaan... Mutta jotenkin ne mekot ja rimpsut vaan kiinnostaa ;)

Maisoni
231/236 | 

En tiedä kummitytön lempiväriä, mutta mielestäni hänelle sopisi oranssi <3

Pompompom
235/236 | 

Tyttäreni (4 v) lempiväri on välillä sininen, välillä tummanpunainen ja joskus jotain aivan muuta. Vaatekaapista löytyy hyvin monenlaisia vaatteita laajassa väriskaalassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu