minirodini1
minirodini1
littlec
littlec
ebbe
ebbe

Joskus joku kamu kysyi, miksen ole järjestänyt blogin lukijailtaa. No ihan vain siksi, että musta tuntuisi vähintäänkin kiusalliselle ja ennen kaikkea äärimmäisen koomiselle rakentaa ilta itseni varaan tyyliin ”Hei kaikki, saatte kunnian tavata MINUT” :D

Kun Riikan blogin Riikka sitten ehdotti, että pitäisimme yhdessä lukijaillan sillä teemalla, että äidit – meidän lisäksemme – pääsisivät rentoutumaan kauniiden lastenvaatteiden ja pienen purtavan merkeissä – en kuitenkaan kieltäytynyt! Ensinnäkin, marraskuu suorastaan huutaa arki-iltojen piristyksiä.Sen lisäksi äidit tarvitsevat ympäri vuoden irtiottoja (no tietty tänne saa isiäkin tulla!). Ja Little Copenhagen on aivan ihastuttava lastenvaateliike.

Joten.

Jos sun almanakassa on vapaata torstaina 27.11 klo 18-20, ja haluta shoppailla Riikan ja mun ja monen muun mutsin kanssa alehinnoin Little Copenhagenissa vaikkapa Mini Rodinia tai Ebbea, pistäpä mulle sähköpostia (karoliina.kolmistaan@gmail.com). Nopeet syö hitaat, mukaan pääsee 15 lukijaa/bloggaaja!

Eli kerrataanpa vielä:

  • Tarjolla glögiä, piparia,juustoja ja suklaata.
  • Ale kaikista kengistä ja vaatteista -20% (joistakin jopa -50%), MiniRodinit -30%!
  • Mukana Riikka ja minä
  • Ennakkoilmoittautuminen osoitteeseen karoliina.kolmistaan@gmail.com
  • Kauppa löytyy osoitteesta Museokatu 36, 00100 Helsinki.

Jeeeee! Eka lukijailta ever! Tervetuloa mukaan :)

-Karoliina-

 Seuraa Kolmistaan-meininkiä myös Instagramin, Facebookin, Bloglovinin, Blogilistan, sekä Eskon ja Karoliinan twittereiden kautta.

Kommentit (5)

1/5 | 

Harmi kun tuo mun pikkuinenkin jo käyttää miesten s-kokoa. Mä oisin mielelläni teitä treffannut ★

2/5 | 

Torstai on niin huono päivä lähteä matkaan pidemmän taipaleen takaa, mutta houkutteleva tarjous kyllä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu