Mun puhelin läväyttää aina silloin tällöin eteeni kuvia, joita olen ottanut puhelimella 1,2,3 tai 4 vuotta sitten tismalleen tänä kyseisenä päivänä. En oikein edes tiedä, mistä kuvat tulevat. Varmaankin jostain mun tallennuspilvestä. Eikä niitä tule esille kuin silloin tällöin. Mutta tänään oli juuri sellainen aamu.

Yleensä ohitan kuvat edes avaamatta niitä, mutta tänään kiinnosti, mitä kolmen vuoden takaisin kuvasaldo kertoikaan. Ja voi hitsi alkoi hymyilyttää! Niille, jotka eivät ole seuranneet mua somessa vielä kolme vuotta sitten, tiedoksi, että talven 2016-2017 minä ja A elimme etäsuhteessa, kun A pelasi viimeistä kauttaan jääkiekkoa Saksan Bremerhavenissa. 

Minä ramppasin Saksassa noin 1,5 kuukauden välein, ja juuri tämä marras-joulukuun vaihde oli hetki, jolloin F ja minä majailimme Saksassa pisimmän pätkämme, joka taisi olla 2,5 viikkoa, jos oikein muistan. Saksassa vietettiin tuolloin mm. F:n kuusivuotissynttärit, käytiin eläintarhassa, elettiin "normaalia" arkea ja niin edelleen. Vaikka sää oli aikalailla Suomen marraskuuta vastaava ja merenrantakaupungissa tuuli kylmästi, on noilta reissuilta - tietysti - pelkästään ihania muistoja. 

Jotenkin hymyilyttää, miten moni asia oli tuossa vaiheessa vielä edessä. Esimerkiksi A kosi minua tämän F:n ja minun yhteisen reissun jälkeisellä Saksa-kerrallani, kun tulin toistamiseen Saksaan heti joulun jälkeen, jolloin lähdimme uudeksi vuodeksi Hampuriin. Eipä silloin tiedetty myöskään vielä paljoa tulevista työkuvioista, häistä, eikä kaksosista. 

Niin se elämä vie. Missähän olemme  seuraavan kolmen vuoden etapin päästä, 29.päivä marraskuuta 2022?

-Karoliina-

 

 

Kommentit (1)

Stiina
2/1 | 

Ihania muistoja varmasti :)

Kiinnostaisi postaus omista unistasi. Miten paljon keskimäärin nukut yössä, miten paljon se vaihtelee, millä unimäärällä koet pärjääväsi ilman että olo on ihan tokkurainen, päätä särkee tms. Luin nimittäin ihmetellen sitä postausta teidän vuorokaudesta ja laskeskelin miten vähän sait unta yön aikana. Itselläni on 3 kk ikäinen vauva ja heräilen 2-3 kertaa yössä imettämään (en ala vaihtamaan pissavaippaa joten jatkan unia heti kun olen asettanut vauvan rinnalle), ja silti tuntuu kuuden tunnin unien jälkeen että olen vielä tosi väsynyt ja nukahdan ihan väkisin jossain vaiheessa päiväunille vauvan kanssa. 7 tai 8 tuntia unta, pienten herätysten kanssa, vasta alkavat riittämään, jotta en nukahda päivällä. Toki joskus on pärjättävä vähemmällä, koska meillä on isompia lapsia, eikä aina ole hetkeä milloin voisi itse torkahtaa. Meidän ongelma vauvan kanssa on hänen iltavirkkuus. Edelleen, ja tätä on jatkunut ihan melkein vastasyntyneestä, vauva alkaa yöunille suunnilleen puolen yön aikoihin, usein vasta yhdeltä yöllä, ja aamu alkaa 7-8 muitten lasten osalta, joten en voi pidentää unia siitäkään päästä.

Joten muiden vauvojen ja vauvaperheiden unet kiinnostaa kovasti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kolmistaan ja Karoliina Pentikäinen

Kolmistaan on blogi rakkaudesta ja likasukista. Mukavista tennareista ja oikeasta elämästä. Uusperheestä, vanhemmuudesta, ihanista mekoista ja viinilasillisista, jota kohotetaan hämärtyvissä syysilloissa. Suklaasta ja suukoista, fiilistelystä ja tasa-arvosta. Uustamperelaisuudesta ja keskisuomijuurista. Kerrostaloelämästä ja pyörällä kuljettavista matkoista, joiden määränpäätä ei tiedä (johtuen seikkailunhalusta tai vaan huonosta yhteydestä Google Mapsiin). 

Kirjoittaja on 34-vuotias ammattibloggaaja, kirjailija,copywriter ja kirjoittamisen sekatyönainen, jonka tietokone, näppis ja aivot raksuttavat H23 Agencyn seinien sisällä. Tokaluokkalaisen äiti. Vaimo. Isosisko. Tytär. Ja ystävä, joka soittaa aivan liian harvoin.Kotimaisen kirjallisuuden maisteri, joka on saanut Kauppakadun approsta arvosanan Cum Laude Approbatur.


Blogissa olevien kuvien ja tekstin luvaton julkaisu on
tekijänoikeuslain vastaista.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2020
2019
Tammikuu
2018
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Tammikuu
2017
Lokakuu
Maaliskuu
2016
2015
Kesäkuu
Huhtikuu
2014
2013

Kategoriat